Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Megtennétek, hogy besorolnátok magatokat a következő skála leginkább rátok megfeleltethető kategóriájába?
Nem vagyok csaj, de az én meglátásom az, hogy a legtöbb nő az 5. és a 8. "szint" közé sorolható. Nagyon kevesek lógnak ki valamely irányba. 4-től lefelé sok a beteg, illetve nyíltan saját neméhez vonozó feminista, 9-10 pedig photoshop vagy egész életüket a szépség alá rendelő nők.
Érdekes teszt amúgy, hogy sorold be az ismerőseid 6-8 közé. A hiúk rinyálni fognak, mert ők aztán 9-10(!), a nagyon önbizalomhiányosok pedig nem fogják elhinni, hogy ennyire magasra ítélted őket.
De annyira nem jók az ilyen listák! Kíváncsi lennék milyen ennek a férfi változata - lehet besorolnának az aljára engem is :P :D
Bocsesz, ha ez most nagyon "hozzáugatás" volt.
ez egy fos táblázat, és sokszor láttam már itt.
átlagosnak tartom magam. változó, hogy kit érdeklek. vannak köztük eget rengető srácok és unalmasak is. és persze olyanok is, akik számára én vagyok érdektelen.
ez így meg is felel.
Cuki vagy 1-es, egyem a zúzádat!
Köszi mindenki válaszát eddig.
6 és 9 között tudok megjelenni.
35
Így átlagosan szerintem 6-7.
Ha már készítenék egy csinos frizurát és csücsörítenék a képeken,akkor 8 is lehetnék.Ha meg összességében felvennék egy szexi ruhát,bepózolnék és még photoshoppolnának a képen,simán összejönne a 10-es is.
És mindenki más lehetne,azért a smink,képszerkesztés,hajviselet és öltözet sokat dob egy képen.
Mindenki furán fest reggel 6 órakkor,amikor majd belefejel a kávéjába. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!