Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti nyomon szoktátok követni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti nyomon szoktátok követni az exetek életútját párkapcsolati szempontból?

Figyelt kérdés

Nem szoktátok megnézni(mondjuk Facebook-on), hogy azóta, hogy nem vagytok együtt, kivel jár, ill. nem szoktátok magatokhoz mérni az új párját, párjait, hogy nálatok szebb/jóképűbb/csúnyább-e? Nőknél elég gyakori, hogy az új barátnőt összevetik magukkal, és nem ritkán hasonló a rekació, hogy "Jézusom! Ez most komoly? Ezzel a nővel kavar? Én ezerszer szebb vagyok..."

Szoktatok ilyet csinálni, kicsit "kémkedni" az ex új kapcsolatai után és magatokhoz viszonyítani az illető(ke)t?

2017. okt. 12. 08:36
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
67%
Soha. 1 exem van, de soha nem ellenorzom interneten. Elviekbe 330 km van kozottunk, de mar azt se tudom hol el. Nem voltunk utana joba, igy nem is erdekelnek a dolgai. O meg hivogatott es csekkolt, de megkertem h hagyja abba.
2017. okt. 12. 08:38
 2/21 anonim ***** válasza:
85%

Nem

Felesleges

Csak a gyerekek apja az akivel szorosabb a kapcsolat de ugye az mas ...

2017. okt. 12. 08:40
 3/21 anonim ***** válasza:

igen. na nem naponta nézem az adatlapját, de van ugy h eszembe jut és rápillantok hogy van e valakivel, és ha igen, akkor kivel.

férfiként ráadásul ugyanígy szoktam lenni, hogy nézd már ezzel a kis nyikhajjal van...sose volt ízlése. haha :D

2017. okt. 12. 08:41
 4/21 anonim ***** válasza:
40%

Nem, általában befekszem közéjük és tesztelem.

Ez annyira beteges. Miért nem saját magaddal foglalkozol ha ex???? Esetleg új pasi , hmmm...én nő vagyok de eszembe sem jutna hasonlítgatni sőt mondok neked valamit: exférjem hetedik éve van együtt a mostanival és örülök neki!

Soha egy percig nem volt ilyen gondolatom..:D

Kellene???? :D

2017. okt. 12. 08:41
 5/21 anonim ***** válasza:
49%
Ezt mindenki csinálja de a többség tagadja. Érdekességképpen igen, de nem határoz meg nálam semmit. Van olyan exem aki évtizede egyedül van, mégsem gondolom hogy azért lenne így mert nem talált nálam jobbat.
2017. okt. 12. 08:42
 6/21 anonim ***** válasza:
Akkor én lehet, h nem vagyok mindenki. Több, mint 25 év után néztem meg egyszer az exemet facebookon. Hallomásból tudtam, h elvált, ott lett két gyerek. Aztán lett egy élettársa, itt is lett mostanra két gyerek. Igaz, fél cigány a nő, de a képeken látszik szereti. Remélem, boldog. Ennyi. Én élem az életem, ő is éli, ahogy tudja. Egyszer megnéztem, majd 20 év múlva megnézem megint. Minek csekkoljak egy idegen embert.
2017. okt. 12. 08:56
 7/21 anonim ***** válasza:
Egyik exemmel sem tartok semmilyen kapcsolatot, mindent kitöröltem róluk, fogalmam sincs mi van velük. De nem is érdekel...
2017. okt. 12. 09:06
 8/21 anonim ***** válasza:

Ja. Zárkózott, mint a franc. Szekálom folyton, hogy menjen, ismerkedjen/barátkozzon emberekkel, mert egyszál egyedül külföldön, ha gebasz van, senki nem tud rajt segíteni.

31/f

2017. okt. 12. 09:19
 9/21 anonim ***** válasza:

Én rendszeresen melegítem az ágyát:D úgyis ez volt a vágya hogy független legyen háát jól játszmázott mert bejött neki.

:D de kívánom hogy találja meg akivel boldog lesz ha csúnya, ha dagadt, ha neki jó..legyenek boldogak!! Amíg a kenyér nem lesz ettől drágább pontlesz.om!!!

:D

2017. okt. 12. 09:24
 10/21 anonim ***** válasza:
Semmilyen szempontból nem követem őket. Az összes exemmel összesen nem beszéltem 10x a szakítás után, fogalmam sincs, mi van velük.
2017. okt. 12. 09:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!