Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti nyomon szoktátok követni az exetek életútját párkapcsolati szempontból?
Nem szoktátok megnézni(mondjuk Facebook-on), hogy azóta, hogy nem vagytok együtt, kivel jár, ill. nem szoktátok magatokhoz mérni az új párját, párjait, hogy nálatok szebb/jóképűbb/csúnyább-e? Nőknél elég gyakori, hogy az új barátnőt összevetik magukkal, és nem ritkán hasonló a rekació, hogy "Jézusom! Ez most komoly? Ezzel a nővel kavar? Én ezerszer szebb vagyok..."
Szoktatok ilyet csinálni, kicsit "kémkedni" az ex új kapcsolatai után és magatokhoz viszonyítani az illető(ke)t?
Nem
Felesleges
Csak a gyerekek apja az akivel szorosabb a kapcsolat de ugye az mas ...
igen. na nem naponta nézem az adatlapját, de van ugy h eszembe jut és rápillantok hogy van e valakivel, és ha igen, akkor kivel.
férfiként ráadásul ugyanígy szoktam lenni, hogy nézd már ezzel a kis nyikhajjal van...sose volt ízlése. haha :D
Nem, általában befekszem közéjük és tesztelem.
Ez annyira beteges. Miért nem saját magaddal foglalkozol ha ex???? Esetleg új pasi , hmmm...én nő vagyok de eszembe sem jutna hasonlítgatni sőt mondok neked valamit: exférjem hetedik éve van együtt a mostanival és örülök neki!
Soha egy percig nem volt ilyen gondolatom..:D
Kellene???? :D
Ja. Zárkózott, mint a franc. Szekálom folyton, hogy menjen, ismerkedjen/barátkozzon emberekkel, mert egyszál egyedül külföldön, ha gebasz van, senki nem tud rajt segíteni.
31/f
Én rendszeresen melegítem az ágyát:D úgyis ez volt a vágya hogy független legyen háát jól játszmázott mert bejött neki.
:D de kívánom hogy találja meg akivel boldog lesz ha csúnya, ha dagadt, ha neki jó..legyenek boldogak!! Amíg a kenyér nem lesz ettől drágább pontlesz.om!!!
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!