Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti nyomon szoktátok követni az exetek életútját párkapcsolati szempontból?
Nem szoktátok megnézni(mondjuk Facebook-on), hogy azóta, hogy nem vagytok együtt, kivel jár, ill. nem szoktátok magatokhoz mérni az új párját, párjait, hogy nálatok szebb/jóképűbb/csúnyább-e? Nőknél elég gyakori, hogy az új barátnőt összevetik magukkal, és nem ritkán hasonló a rekació, hogy "Jézusom! Ez most komoly? Ezzel a nővel kavar? Én ezerszer szebb vagyok..."
Szoktatok ilyet csinálni, kicsit "kémkedni" az ex új kapcsolatai után és magatokhoz viszonyítani az illető(ke)t?
Nem szoktam. Csak az egyik van az ismerőseim közt, de ő is ritkán ír ki magáról bármit. Közös ismerőseinkkel sem tartom már a kapcsolatot. A másik még csak nincs is bejelölve, szintén nincsenek közös ismerőseink, így semmit se tudok róla. Annyira meg nem érdekel, hogy rákeressek, ráadásul annyira tucatneve van, hogy szerintem meg se találnám elsőre.
A harmadikat sem követem, de vele vannak közös ismerősök, így elvétve és akaratom ellenére hallok ezt-azt, de csak ritkán. Jövőre egy esküvőn fogunk találkozni, ha ő is elmegy, furcsa lesz, mert ezer éve nem láttam.
Tudom, hogy nincs senkije, és már előre sajnálom azt, aki beleszeret. :(
Hosszú távon kibírhatatlan "férfi", akinek a barátai és az anyja sokkal előbbrevalók, mint a társa.
Nem. Legfeljebb véletlenül látom a fészbukon, hogy miket tolnak. De nem szoktam viszonyítgatni magam senkihez, nyilván megvan az oka annak, hogy miért szakítottunk, és nyilvánvaló, hogy legközelebb olyat keres magának, akiben megvan az, ami belőlem hiányzott, ahogy én is olyat keresek, akiben megvan az, amit az exemből hiányoltam.
De valami oka csak volt, hogy mi anno összejöttünk, ezért én úgy vagyok vele, hogy az új párja nem jobb, meg nem is rosszabb, mint én, csak más, de nyilván én se, meg az exem se vagyok már ugyanaz az ember, mint amikor összejöttünk.
Tehát semmi értelme az összehasonlítgatásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!