Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg csúnyaarcú lányok, nektek már van/volt pasitok?
Nekem például tetszenek a különös arcú nők, persze csinos legyen.
Jaaa, és a fentebb említett p*csa, nekem sem tetszik! :D
#11: Ha csak egy általad előre elképzelt válasz a helyes, akkor felesleges kérdést kiírnod.
Személyiségi jogok miatt (sem) fogok most képeket linkelni, hogy ki kivel van együtt.
Nekem sokszor mondtàk, csalàdtagok, ismerősök és idegenek is az utcàn beszóltak màr többször. És én ezektől függetlenül, magam is így làtom. Csúnya vagyok.
Ettől függetlenül volt pàr futó kapcsolatom, illetve 10 éve vagyok együtt a férjemmel. Mindig neten ismerkedtem, akik csak ràm néztek, sose akartak még beszélgetni, megismerni sem. Ez van.
A férjemet netes tàrskeresőn ismertem meg 24 évesen. Neki valamiért bejövök, rejtély😂😂😂. Ő 3,5 évvel fiatalabb, 190cm, sötétbarna rövid haj, barna szemek, borosta, helyes pofi, mackós testalkat, van egy kis pocakja:) de én így szeretem! Aranyos, kedves, jó humora van, törődik velem, nagyon passzolunk egymàshoz❤️
Nincs önbizalmam, sose volt, nem is lesz. Ennek semmi köze a pàrtalàlàshoz. Egyszerűen csak szerettem volna tàrsat talàlni, és nem a sült galambra vàrtam, hogy egyszer csak betoppan az életembe a herceg. Akkor soha senkim nem lett volna. Tettem érte, hogy egyàltalàn legyen lehetőségem ismerkedni és végül bejött.
Nincs. Nem is volt soha.
23 vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!