Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg csúnyaarcú lányok, nektek már van/volt pasitok?
Jelen.
Nincs benne semmi varázslat, ő nem lát csúnyának és kész.
Az a nő azért elég sokmindenkinek tetszik,most hogy van akinek nem...nagy ügy. Szerintem akinek nem tetszik se mondaná csúnyának, mert szimmetrikus arca van, nem torz, normális fogai vannak, szép szemei stb.
Itt nem arról van szó hogy egy teljesen normális arányban megoszlik, hogy kinek tetszel meg kinek nem, hanem mikor alig van olyan aki azt mondaná, hogy tűrhető. Remélem érzed a különbséget.
Van egy barátnőm, akinek érdekes arca van, nagyon szép szerintem. Na neki szóltak már be olyat, hogy undorító, meg senkinek nem fog kelleni. Persze nők. :D
És normális, kedves barátja van.
Te nem jársz emberek közé?
Több nem szép nőt is ismerek, akinek teljesen normális kapcsolata van, férjhez ment, gyereket vállaltak, esetleg 10+ éve egy pár, és jól megvannak.
Az a titok, hogy mindegyik nő kedves, aranyos, igazán bajos személyiség, akit könnyű megkedvelni. A párjaik vegyesek, a szerintem jó pasitól a kedves mackón át a csúnyáig. De abban ők is megegyeznek, hogy kedvelhetőek, jó személyiségűek.
Vannak, akikről tudom, hogy munkahelyen vagy fősulin jöttek össze.
Nincs ebben semmi extra, nem csak a szép emberek vannak kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!