Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők mit szólnátok ha a pasitok eltitkolná a múltját?
Most úgy írom, mintha én lennék a helyedben, tehát ez a vélemény "teljesen beleképzeltem magam " módon jött létre :
Aggasztana a swinger része, ugyanis neki erre volt igénye. Aki a swinger iránt érdeklődik, és ki is próbálta, nyilván kap valami pluszt tőle. Mivel ez a stílus engem hidegen hagy, tehát én azt a fajta pluszt nem tudom megadni, félnék, hogy mi van ha továbbra is igényli, és idővel ebből problémák lennének.
A párkapcsolat alapja persze az őszinteség, és a bizalom. De mi van, ha a másik fél titkolózni kezd, és eljár swingerezni...
Igaza van. Sajnos nemelyik ember annyira keves szexualisan,h szeretot kell mellette tartani.
N
Az, ami a múltjából engem, a kapcsolatunkat is érinti, igenis érdekes.
Az már más dolog,hogy mérlegelném a jelentőségét, súlyát annak, ami Vele történt, és azt is,hogy abban mennyire tud változni.
Érdekes,hogy a külső mellett rögtön azt emeled ki,hogy pénzes...Engem a swinger nem zavarna, de az már igen,hogy a barátnője mellett szeretőt is tartott.Még a prosti is elfogadható ha nem volt kapcsolata.
A barátnő mellett szerető...ez bizalmatlanná tenne Vele szemben, nem biztos,hogy nem kételkednék a hűségében.
Az természetes,hogy azt mondja, Melletted más ember lett, vajon mit is mondana? De legyen őszinte, mondja el ami érint a múltjából, Te pedig mérlegeld,hogy valóban változott-e.
Mindenkinek van múltja, és mindenki múltjában van bizonyára olyan amire kevésbé büszke.
Ha eltitkolja előlem, mégis hogy jönnék rá? Azért elég ritka az a beszélgetés, hogy drágám mondd csak, nem jártál swinger klubbokba teljesen véletlenül? Most, hogy mondod, drágám, de igen, gyakran. Ja jó, akkor ez nekem így nem oké, de vártam egy évet ezzel a kérdéssel, tudva, hogy az én életemben ez kardinális kérdés. Nem túl életszerű.
Egyébként engem személy szerint nem érdekelne, ha nincs semmi nemi betegsége.
Annyira más ember lett, hogy hazudozik és titkolózik. Jó kezdet.
Valahogy nem hihető, hogy megjavult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!