Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, titeket zavarna, ha a pasitok 30 ezerért venne tápkiegeket?
-100% Whey Protein Professional 1 kilósat szoktam csak rendelni, mert szoktam váltogatni az ízeket, ez kb. 7 ezer
-egy jobb fajta fél kilós bcaa 5 ezer körül van
-ha van kreatin kúra, akkor mehet egy kis kreatin monohidrát, biotech-es fél kilós 3800-ért tökéletes
-multivitaminnal nem érdemes spórolni, scitec nutrition multi pro plus 5500 körül van
-emellé Arthro Guard izületvédő kötelező 4000 körül
-edzés előtti bedurrantó/koffein, mondjuk hot blood a legnépszerűbb, 5000 körül van
Ez az alap ami kötelező, emellé még van aki szed omega 3, aminosavak, tesztoszteron fokozó meg természetesen kox stb stb
Zavarna? És az zavarna titeket, ha mondjuk 5-6-ig dolgozna h-p de meló után a héten minimum 3-4 nap elmegy kondizni és csak este ér haza?
A csajoknak ott vannak a cipők meg a göncök. Esetleg a cuki cuccok, kiegésztők.
Neked meg ez a bónád. Ha tudod finanszírozni nem gond.
Nem zavarna, engem is érdekel az ilyen, shopbuilderen szoktam cikkeket olvasni. Legalább beszélgethetnénk róla.
Mondjuk én ehhez képest elég lightos vagyok, csak l-carnitint szedtem meg nem termogén zsírégetőt.
Nem zavarna, hiszen egy ilyen pasival el sem jutnék a randiig, párkapcsolatig.
Kezdek rájönni, hogy túl egyszerű vagyok... Na mindegy.
# 4
Téged össze kéne hozni valamelyik önsajnáltató gyakoris szűzfiúval.
"természetesen kox"?
Szerintem ebbe értelmes nő nem menne bele. Nem feltétlenül vonzóak számukra a szteroiddal elért nagy izmok, nem beszélve az egészségügyi kockázatokról.(+a kúra idején alap a büdös izzadás, erős szőrösödés, esetleg pattanások és a tesztó miatt lehetséges agresszió)
A folyamatos kokszoláshoz képest egyébként ezek a költségek eltörpülnék, néhány kúra több százezer forintba is kerülhet.
Azzal már nem is nyaggatlak, hogy ez a sok sz*r amit itt felsoroltál teljesen felesleges, hobbi szinten egy fehérje+multivitamin bőven elegendő. A többi max néhány %-ot tesz hozzá, (ha egyáltalán) aminek csak a profiknál van jelentősége.
(Szerintem kamu a kérdés..)
Ez nagyban attól függ, hogy mennyit keres...
Ha nem a nyaralás, wellnes, közös programok (rá eső része elöl!) vagy ne adj isten lakbér, kaja pénzből megy, akkor egyáltalán nem zavarna.
N23
Az, hogy mennyit költ saját dolgaira nem zavar addig, amíg a közös életünket nem hátráltatja. Pl. emiatt csak később tudnánk összeköltizni, mert neki nincs elég pénze lakásra/albérletre. Az már zavarna, hogyha egész nap nem látnám.
Amúgy a fehérjén kívül a barátom nem szed semmilyen kiegészítőt, mégis izmos. Szerintem ezek csak felesleges parasztvakítás...enélkül is el lehet szép eredményt érni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!