Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan hogy valakihez egy nő sem illik?
Én sajnos ezt érzem.
Nyugodtabb típus vagyok, nem vágyom nagy társaságra, bulikra. Sokkal többet érne nekem az ha egy olyan lánnyal akit szeretek kettesben csinálnánk programokat.
Úgy érzem hogy nekem sosem lesz párom. Sokszor azon gondolkodom hogy milyen lehet az ha szeret engem valaki és én is őt, meg akihez hozzábújhatok, szinte el sem tudom képzelni. Eddig nem volt ilyenben részem, mert nem volt kapcsolatom.
Lehet olyan hogy nekem nem "szánt" az élet párt?
Én is, de ennek egyetlen oka az, hogy bipoláris vagy mániás depressziós, vagy az ráktudja milyen bajom is van. De emiatt elviselhetetlen tudok lenni, és a legtöbb dologról dupla véleményem van, attól függően, hogy épp melyik oldalon tartózkodom. Eh!
Ezért van egy szimpatikus személyiségem, meg egy olyan akit mindenki máglyahalálra szánna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!