Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan aki nem tudta sosem rászánni magát az ismerkedésre?
Nem az, hogy sosem, de feladtam. 2 munkahely, meg minden mellett egyszerűen nincs kapacitásom megkeresni a 10.000-ből azt a 100-at, akinek én jó vagyok, a maradék 100-ből pedig azt az 1-et, aki nekem jó. Mert rendszerint az emberek kollektíven inkonzekvensek és morálisan bomlottak, borult értékrenddel felvértezve. Magyarul végtelenül idióták és férgek. A nőknél erős szempont a pénz, hogy csinike legyen a fiúcska, hogy lehessen irányítani, hogy egyszerűen trendy legyen, szigorúan ipszilonnal. Mindeközben nem számít, hogy a csaj lába, karja vastagabb, mint a hülyegyereké mellette, hogy több időt tölt tükör előtt, hogy vakablakos világban él az Ájfónnal, páwafejjel, rajta a szelfitengeren. Én meg olyan hülyeségeket várnék el a nőtől, mint írásképesség (100-ból 98 máris kiesett), gerincesség, korrektség, stb.. 50 évvel ezelőtt könnyen találtam volna párt, de ma olyan fogyatékos világot élünk, hogy inkább elengedtem.
28/F
Ja, ezért is van itt 37%-om. Fáj az igazság, ezért lepontoznak, mert logikailag belekötni nem tudnak a mondandómba. Nem troll vagyok, csak leírom azt, ami másokban nem tudatosul, vagy csak fáj.
(A gerincesség, korrektség rokonértelmű, de így is érthető a lényege.)
Én rászántam magam anno, de csak negatív tapasztalatokkal lettem gazdagabb.
Mivel a testiség, szex hiányzik, és szeretnék igazán jó nővel lenni, így elkezdtem a prostik irányába elindulni.
Szerintem így egyszerűbb, ha ésszel csinálod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!