Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek a Pesti csinos nők akik az utcán vannak mennyire vevőek az ismerkedésre, mennyire van férfi hiányuk?
Figyelt kérdés
Falusi gyerek vagyok voltam Pesten egyik nap és hihetetlen nagyon szép csinos nőket láttam, nagyon vonzóak szép ruhát hordanak, biztos ilyen üzleti nők lehetnek.
Gondoltam egyik nap felmegyek randira hívom őket aztán legalább egy éjszaka összejön 5-6 nővel, nagyon sok ilyen nő van ott biztos már nagyon vágynak dolgokra mert kevés férfit láttam ott... Vagy aztán lehet asszonyt is találok ott
2019. nov. 6. 09:47
2/16 anonim válasza:
Hinnye, a teringettét! Kend nagyon férfiasnak tetszik lenni, a macska rúgja meg!
3/16 A kérdező kommentje:
Miért mi a baj a dologgal? Nem lehet ismerkedni Pesten?
2019. nov. 6. 10:04
4/16 anonim válasza:
Egy éjszaka 5-6 nő? Budapest nem Dubai...
5/16 A kérdező kommentje:
4. Nem egy éjszaka, lehet több hét alatt is ennyi.
2019. nov. 6. 11:03
7/16 anonim válasza:
Ha fizetsz érte, több is lehet, csak a megfelelő helyeken kell keresni a fizetős csajokat.
8/16 anonim válasza:
Abszolút nem lennék nyitott ilyesmire. Bőven vannak helyek, ahol ismerkedek, minden utcai ismerkedést gyorsan lezárok egy nemmel.
22/L, Pest
9/16 anonim válasza:
Hiába töröltetted, de még most is ezen röhögök. 5-6 nő egy éjszaka alatt? Még egy baromi vonzó Casanovát is próbára tenne.
10/16 A kérdező kommentje:
9. Nem egy éjszaka... Mondom 5-6 nővel egyéjszakás tehát lehet az egy hét múlva is...
2019. nov. 6. 12:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!