Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még régebben olvastam itt, hogy létezik olyan társasjáték est ami kifejezetten ismerkedésre van. Ez igaz? Valaki volt már ott?
Figyelt kérdés
2019. nov. 20. 16:38
1/9 anonim válasza:
Lehet hogy off de szerintem egy kevésbé direkt, sima társasjátékos est jobb alkalom, kevésbé izzadságszagú. :D
2/9 anonim válasza:
Nem jártam ott, de olvastam róla.
3/9 anonim válasza:
Köszi a linket, nekem ez tetszik! Engem is érdekelne, van-e róla tapasztalat...
4/9 anonim válasza:
Ja, kb. összegyűlik 20 kockasrác D&D-zni, csaj meg egy darab nem lesz ^^
5/9 anonim válasza:
#4, pontosan ez történik. Egy dolog közös mindenben, ami ismerkedésről szól: ott hemzsegnek a férfiak, nőből meg mutatóban akad 1-2.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, Barcraft, dürer?
2019. nov. 20. 18:18
7/9 anonim válasza:
#3, siralmas életed lehet ha tetszik ez a társasjátékos dolog. Ismerkedj élőben, ne a virtuális megoldásban keresd a lehetőséget!
8/9 anonim válasza:
A tablas tarsasjatek miota virtualis dolog?
9/9 anonim válasza:
Hú, 7-es, neked nagyon súlyos gondjaid lehetnek a szövegértéssel...
De nem is tudom, kinek van siralmasabb élete: annak, aki pozitívan reagál egy egyébként jó kezdeményezésre, vagy annak, aki látatlanban leszól egy általa nem ismert programot és egy általa nem ismert embert... És teszi mindezt egy mondatban. Mondjuk veled pont nem szeretnék megismerkedni sem élőben, sem virtuálisan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!