Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tuti előnytelennek látnak a lányok ha egyikőjüknek sem voltam vonzó eddig?
Figyelt kérdés
Neten rengeteg lánnyal irogattam, de max 2-3 napig tartott az irogatás. Találkozás senkivel sem jött össze. Tehát esélyt adtam az ismerkedésnek, de nem találok olyan lányt aki engem akarna. Tuti előnytelen kinézetem van ugye? 22 vagyok.2020. márc. 1. 17:09
1/7 anonim válasza:
Erre most komolyan nem tudod magadtól a választ??
2/7 anonim válasza:
Valószínű igen,esetleg a stílusod nem tetszik nekik,ahogy,amiket írsz
5/7 anonim válasza:
Nem, csak egy nőnek egyszerre 10-20 másik férfi írogat, ha jobb nő akkor még többen. Van miből választania. Nem azt jelenti, hogy nem jössz be nekik vagy nem találnak vonzónak, csak van másik férfi, akit még jobban akarnak tőled.
6/7 anonim válasza:
Hát ha akkor hallgattak el, amikor fotót is küldtél, gyanús. Ha viszont már fotóval kezdtetek el ismerkedni, akkor inkább valami radikális gondolatmeneted rettenthette el őket. Tölts fel fotót és szavazunk :D
7/7 anonim válasza:
Az írásképed és a helytelen + szegényes szóhasználatod egyértelmű magyarázatot ad rá, miért nem érdekled őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!