Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi fér bele szerintetek egy férfi-nő barátságba, ha egyikőjüknek sincs párkapcsolata?
Figyelt kérdés
Oké, tudom, h. sokak szerint ilyen nem létezik, mert általában előbb-utóbb az egyik fél többet akar, mint a másik. De tételezzük fel, h. van. Séta, mozi, kávézás, közös programok? De mondjuk ölelkezés, vagy filmnézés közben egymáshoz bújás?2011. dec. 9. 08:53
1/14 anonim válasza:
Nekem nagyon sok fiú barátom van, és kettő nagyon közeli is de egyikőjükkel sem vagyunk túl ölelgetősek. Szerintem nálatok azért van valamiféle vonzalom, nem szerelem hanem csak testi.
2/14 anonim válasza:
Az ölelkezés és az összebújás szerintem sem csak barátság. Lehet mégis elindult valami, nem csak egyik, hanem akár mindkettőtök részéről?
3/14 anonim válasza:
Bármi belefér. A szex is. Az is mehet baráti alapon.
4/14 A kérdező kommentje:
Huszonéves lány vagyok, kb. egyidős a fiú is. Még csak most ismerkedünk, levelezünk, eddig egyszer találkoztunk. Nagyon jól megértjük egymást, de azt mondta, h. ő most úgy érzi, h. barátként tud rám tekinteni. De továbbra is szeretne velem találkozni. Amíg csak leveleztünk, akkor is írogattunk olyanokat egymásnak, h. jó lenne megölelni a másikat, stb, stb. Én egyébként is olyan vagyok, aki szereti a barátait, rokonait megölelni. Egy találkozás után még nem tudom, h. én mit érzek pontosan, de mivel ő inkább csak baráti kapcsolatot akar, valószínűleg az is lesz.
2011. dec. 9. 09:48
5/14 A kérdező kommentje:
Szóval még nem volt filmnézés és hasonlók, csak nem tudom, h. mi fér bele most ebbe a kapcsolatba.
2011. dec. 9. 09:49
7/14 anonim válasza:
Hát szerintem nem fér bele bármi. Elég érdekes ha minden barátoddal lefekszel, meg smárolsz. Kicsit gáz...
8/14 A kérdező kommentje:
Azért minden szerintem sem fér bele, kérdés hol a határ?
2011. dec. 9. 14:28
9/14 A kérdező kommentje:
Mondjuk baráti kapcsolatba szerintem a szex és a csók nem igazán fér bele.
2011. dec. 9. 14:29
10/14 anonim válasza:
Egyet kell értenem az előttem szólóval. Semmi jó nem származhat abból ha az érzelmeket összegubancoljátok, döntsd el mit vársz tőle, el akarod csábítani, vagy részedről is elég a barátság. De minden maradjon a maga helyén a szerelembe tartozzon a nemi élet, a barátságba egy egy ölelés. Hidd el csak kétségek és bizonytalanság származik abból ha valaki össze akarja kötni a kettőt.
57Nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!