Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfival randiztunk pár alkalommal. Ciki nagyon ha ilyet mondok neki?
Figyelt kérdés
Küldött intim fotókat magáról, és hát az a helyzet, hogy bejön úgy ahogy van és ciki ha azt mondom neki hogy tetszik intim tájékon is? Nem gáz ez egy nőtől?2020. febr. 29. 22:22
2/12 anonim válasza:
Aha intim foto....kicsit se csak dugni akar meg erre veri.....
3/12 anonim válasza:
Intim fotókat küldeni gáz, főleg kvázi ismeretlennek. nem félsz, hogy visszaél vele?
4/12 A kérdező kommentje:
Én nem küldtem neki magamról!
Mire veri? A saját farka látványára?
2020. febr. 29. 23:00
5/12 anonim válasza:
Aki pár találkozó után elküldi nekem a farkát, annak én többet nem mondok semmit..
6/12 anonim válasza:
Ja, hogy csak ő küldte kétes nélkül?
Akkor kuka.
8/12 anonim válasza:
Ebben a vilagban mar tenyleg nem gaz az intim foto kuldese, egy feltetellel. Hogy elotte megkerdez, johet-e olyan kep. Es ma mar tenyleg nem gaz megdicserni. Huha. Vagy nagyon szep. Tetszik, esatobbi.
Ebben a telefonos korban kialakult etikett szerint mar belefer. Regebbi generacio vagyok, de szeretem, hogy nincs zsakbamacska.
Marmint egy ismerkedesnel, nem random emberektol.
10/12 anonim válasza:
Ha már elküldte és tényleg tetszik, akkor nem gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!