Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka annak ha randiztunk 9 alkalommal és mégsem jöttünk össze?
Azt gondolnám ennyi idő elég ahhoz hogy legyen valami. Mert még ha az 1,2,3 randi után dob akkor oké. De 9 után?
Csók + ölelés volt, szex nem.
Hát 9 randi után nem szükségszerű a szex, de most akkor már nem találkoztok többet? ...Vagy nem értem, írjatok már egyszer végre egy normális kérdést is...
Csók és ölelés volt, akkor gyanítom még kapcsolatban vagytok egymással...
Nem mozgatod meg...
Van ez így, bár az ölelést nem tudom hova tenni...
Már miért? Mi baj az öleléssel? Ő kezdeményezte! Na jó igazán csak 3-szor ölelt meg.
Egyszer randi után búcsúpuszi, erre utána szorosan magához ölelt. Még az orrát is befúrta a nyakamhoz és akkor a nyakamat szagolta...Ezen meg is lepődtem. Aztán meg itt volt nálam, és hirtelen odajött és átölelt. A 3. meg szintén búcsúzáskor volt.
Nem értem én ezt. Én teljesen beleszerettem. Pont az ilyen dolgok miatt. Erre neki semmit sem jelentettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!