Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek kizáróak az alacsony nők? (155-160 tartományra gondolok inkább)
Figyelt kérdés
170-es férfiaknak nyilván nem, inkább efeletti magasságúak véleménye érdekel.2020. febr. 28. 13:56
11/18 anonim válasza:
Nekem kifejezetten tetszik. 176 centi vagyok.
12/18 anonim válasza:
Szia! :) 192 centi vagyok szóval sterintem nem is látnálak ha jönnél szembe :)
21/F
13/18 anonim válasza:
Nyugi, mind odáig lesz érted. Ami probléma az az, ha magas nő vagy, az alacsonyság előny. Én pl 180 centis nőként irigyellek.
14/18 anonim válasza:
Nekem nem számít a magasság (176 cm vagyok)
16/18 anonim válasza:
ez megint csak egy fake kérdés.Minden napi imádja a cuki alacsony lányokat.
17/18 anonim válasza:
40 évem alatt sosem volt gond senkinek sem a magasságom( alacsonyságom inkább,ha nagyon kihúzom magam elérem a 160-at).Férjem 189 cm,de 175 cm alatti pasim sosem volt.
18/18 anonim válasza:
A férjem 185 centi, kérdeztem egyszer, azt mondta, mindig kizártnak tartotta, hogy ennyire alacsony csajjal kezdjen. Aztán megismert engem, és pont leszarta, hány centi vagyok. Egyébként 156.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!