Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha soha senkinek nem jelentek semmit?
Érzek itt némi ellentmondást. Azt mondod, pozitív és mosolygós vagy, itt mégis szomorúan és elkeseredetten írsz. Az, hogy valaminek mutatod magad, nem biztos, hogy hasznos, és lehetséges, ezt az ellentmondást érzik rajtad. Régi közhely, de sok igazság van abban, hogy első lépésnek magadat kell megismerni és elfogadni. Ne azzal keress párt, hogy milyennek tudod mutatni magad, hanem azzal, amilyen valójában vagy. Nincsenek tökéletes emberek, és nem is szabad annak hazudni magad. Ha házasságra vágysz és családra, olyat keress, akinek akkor is kellesz, ha morgós vagy, levert vagy szomorkás.
Ja, és ne hibáztasd magad olyanért, amiről nem tehetsz, és ne másoktól tedd függővé azt, hogy mennyit érsz és kinek.
Velem is ugyanez van. Én is végleg elkeseredhetnék, de nem teszem. Keresem a következőt és tiszta lapként kezelem. Nem vetítem ki rá az előző csalódásokat és ha ő sem jön össze, megyek megint tovább! Tudom, hogy ez őrület de így még mindig több esély van megtalálni a hozzád illő társat, mint a negativitással!
28/N
Minden ember ezt mondja... Jajj a barátaimnak ismerőseimnek mind gyerek van házasok...
Szóval elég sokan vannak akik még nem, nyugodj meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!