Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet az hogy csak a férfiak nyomulnak facebookon? Nőknél egyik se tesz ilyet, aki nem kell senkinek az se?

Figyelt kérdés
itt irják hogy a kövér nőknek nincs sok udvarlója,ők mért nem lépnek?mért csak a férfiak nyomulnak mindenhol?rám még nem írt olyan nő aki a társadalom szerint csúnya,akkor mit várnak?a társkeresők is tele vannak pláza pitshákkal,mert a társadalom szerint csúnya nők még arra se képesek hogy regisztráljanak badoo-ra,de azért a férfiakat szidjátok
2020. jan. 25. 18:21
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Te nagyon el vagy tévedve.

Azért, mert valaki szerinted csúnya, az nem jelenti, hogy más szemében sem szép. A "társadalom szerint csúnya" pedig erős kifejezés, vagy esetleg megkérdeztél mindenkit az országban?

Lehet, hogy az általad lenézett nőknek több esze van annál, hogy egy ilyen ótvar húspiacon próbáljanak ismerkedni.

2020. jan. 25. 18:26
 2/14 A kérdező kommentje:

rám még nem írt nő,most vagy az van hogy másra se,ergó csak igaz az hogy a nők nem próbálkoznak,amiből nekem az jön le hogy nincsenek rászorulva mert egy nő,nézzen ki akárhogy akkor lesz kapcsolatban amikor akar

vagy a második lehetőség,a társadalom szerint csúnya nők írnak férfiakra,csak nem rám hanem ők is a jóképűekre

2020. jan. 25. 18:30
 3/14 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy az általad lenézett nőknek több esze van annál, hogy egy ilyen ótvar húspiacon próbáljanak ismerkedni.

ez nem ész kérdése,ha van olyan nő aki nem kell senkinek,mérne írhatna rá facén egy fickóra?vagy társkeresőn?10 éve fennt vagyok társkeresőkön,0 nő írt rám

2020. jan. 25. 18:31
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Én csúnya nő vagyok, de sose volt bajom a pasizással. Most is van élettársam. Az egyéniségemmel, kedvességgel sokra lehet menni.

Ha buta vagy és modortalan, akkor nem sok esélyed van normális nőknél. Mert aki ronda, az is lehet normális és nem fog megelégedni egy b.u.n.k.ó pasival.

2020. jan. 25. 18:36
 5/14 A kérdező kommentje:
nem vagyok bunkó,de hiába.....
2020. jan. 25. 18:37
 6/14 A kérdező kommentje:
még az ex sittesekkel is kedves vagyok,nem nézek le senkit
2020. jan. 25. 18:38
 7/14 anonim ***** válasza:
22%
A nők is kezdeményeznek, de kizárólag a nagyon jó pasiknál.
2020. jan. 25. 18:42
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
A csúnya, senkinek sem kellő nők nem fognak helybe menni a pofonért. Szerinted mennyit kapnak enélkül is?
2020. jan. 25. 19:35
 9/14 anonim ***** válasza:
Nők is nyomulnak a Facebookon (is), csak ők másképpen. Sokan szinte naponta tesznek fel csücsörítős, pózolós, "jajjdecukimegszexivagyok" képeket. Náluk a nyomulás az, hogy felhívják magukra a figyelmet.
2020. jan. 25. 20:04
 10/14 anonim ***** válasza:

A billentyűhuszár/fotelharcos facebook nyomulás SZÁNALMAS!

Nehogy már még a nők is elkedzdjék.

2020. jan. 25. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!