Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet az hogy csak a férfiak nyomulnak facebookon? Nőknél egyik se tesz ilyet, aki nem kell senkinek az se?
Te nagyon el vagy tévedve.
Azért, mert valaki szerinted csúnya, az nem jelenti, hogy más szemében sem szép. A "társadalom szerint csúnya" pedig erős kifejezés, vagy esetleg megkérdeztél mindenkit az országban?
Lehet, hogy az általad lenézett nőknek több esze van annál, hogy egy ilyen ótvar húspiacon próbáljanak ismerkedni.
rám még nem írt nő,most vagy az van hogy másra se,ergó csak igaz az hogy a nők nem próbálkoznak,amiből nekem az jön le hogy nincsenek rászorulva mert egy nő,nézzen ki akárhogy akkor lesz kapcsolatban amikor akar
vagy a második lehetőség,a társadalom szerint csúnya nők írnak férfiakra,csak nem rám hanem ők is a jóképűekre
Lehet, hogy az általad lenézett nőknek több esze van annál, hogy egy ilyen ótvar húspiacon próbáljanak ismerkedni.
ez nem ész kérdése,ha van olyan nő aki nem kell senkinek,mérne írhatna rá facén egy fickóra?vagy társkeresőn?10 éve fennt vagyok társkeresőkön,0 nő írt rám
Én csúnya nő vagyok, de sose volt bajom a pasizással. Most is van élettársam. Az egyéniségemmel, kedvességgel sokra lehet menni.
Ha buta vagy és modortalan, akkor nem sok esélyed van normális nőknél. Mert aki ronda, az is lehet normális és nem fog megelégedni egy b.u.n.k.ó pasival.
A billentyűhuszár/fotelharcos facebook nyomulás SZÁNALMAS!
Nehogy már még a nők is elkedzdjék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!