Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak! Elnézitek ha ismerked...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Elnézitek ha ismerkedés során a nő füllent kicsit a koráról?

Figyelt kérdés

Nem kell nagy dologra gondolni.

Csak az a helyzet, hogy idősebbnek nézek ki és ha az igazat mondom, mindig elhűlnek. :)

2020. febr. 27. 18:24
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
Ne kamuzz, ha komoly kapcsolatot keresel miért indítanál hazugsággal?
2020. febr. 28. 05:35
 22/31 anonim ***** válasza:
24%
Mondd meg neki hogy szálljon le az adataidról, születési idő, hely, pontos lakcím, anyja neve, adószám stb, majd ha TÉNYLEG szimpatikusak vagytok egymásnak és TÉNYLEG vonzónak találod, bemutatod a személyid és a lakcímkártyád. Addig meg próbáljon már meg valami más témát találni. Ha nincs neki az égvilágon semmi érdeklődési köre az adataidon kívül, akkor meg csá.
2020. febr. 28. 05:38
 23/31 anonim ***** válasza:
32%

Nem. A kora annyi amennyi, azon változtatni úgysem tud. Ha viszont letagad belőle az egyrészt azt jelenti, hogy ő maga nem képes elfogadni, másrészt ha ebben hazudik, akkor másban is fog.

A "30 évesen 18-nak néznek" dolgot meg tanuljuk meg végre a helyén kezelni. Egy 30 éves soha nem néz ki 18-nak (még a nagy sztárok sem), ellenben egy érettebb 14-16 éves simán kinéz nagykorúnak, főleg ha egy kis sminkkel és az öltözködésével rásegít. Miattuk kérik el a személyit a boltokban. Férfiaknál egyszerűbb a helyzet, mivel egyrészt nem sminkelünk, másrészt pedig a nőkkel ellentétben egy férfinak nem bók (sőt, talán kicsit sértő is) az, ha 25 évesen még 18-nak sem nézik. Tehát a kort könnyebben be lehet lőni és motiváció sincs arra, hogy túl nagy korkülönbséget mondjon az eladó, főleg ha férfi.

2020. febr. 28. 10:11
 24/31 anonim ***** válasza:
35%
Utolsó egyébként a kérdező nem letagadni akar a korából hanem többnek mondani magát, mert idegesíti a témázgatás hogy "úristen csak ennyi vagy pedig öregebbnek nézel ki". Van akit meg az idegesít tini kora óta kb "jaj de szép vagy jaj de tetszel úristen már ennyi idős vagy"? Miért nem lehet megérteni hogy nem mindenkinek olyan egyszerű az élete mint azoknak akik az életkoruk szerinti megjelenéssel rendelkeznek? Amíg nem élted át egyik vagy másik esetet addig ne ítélkezz. A megoldás az lenne hogy befejeznék az ismerkedés első szakaszában a pontos adatok firtatását, ugyanis ezek a dolgok nem minden jöttmentre tartoznak aki nagy valószínűséggel amúgy sem fog bejönni a nőnek, vagy férfinek, de azért a korral kapcsolatos agymenéseit és kioktatásait végig kell hallgatni...És aztán a következőét és következőét is. Egy idő után megunja az ember, mond valamit vagy terel, csak szálljanak le a témáról, de igazából ezeket az adat firtatókat kellett volna mindig kerülni, mert ők a hibásak, mert NEM ILLIK folyamatosan a korról beszélni. És sosincs vége, mert még a párom (aki 2 évvel fiatalabb nálam) távoli rokonai távolabbi barátai is mind ugyanígy eljátsszák, hogy találkozunk elvagyunk minden oké velük, betesznek egy kategóriába megjelenés alapján, aztán rákérdeznek az évszámra úristen ilyen sok? De eskü nem trükközök botoxolok még csak azt a k. szemránckrémet se használom, sose volt, sportosan öltözök, egyszerűen egészségesen élek. De utálom ezt a témázgatást a korról, és régebben volt hogy kevesebbet mondtam csak szálljanak le rólam. Ma már inkább elviccelem a kérdést. Van aki észreveszi magát, van aki sosem. És az átlagembernél sokkal őszintébb vagyok az életben, annyi hogy az életkorom és a megjelenésem nincs összhangban, és unom azt hogy ez a fő téma az emberek között. Kérdésem hogy miért?
2020. febr. 28. 15:14
 25/31 anonim ***** válasza:
0%
nem a kora foglalkoztat hanem a puncusa a csajnak szoval nemerdekel
2020. febr. 28. 18:15
 26/31 anonim ***** válasza:
47%

Egy időben én is ismerkedtem random, netes emberekkel.

Az életkor még fizetés valahogy sohasem volt téma.

Hogy kerül szóba? És mi a jelentősége?

2020. febr. 28. 19:41
 27/31 anonim ***** válasza:
74%
Én nem bánnám,nem a kor számít,hamár megkedveltem,megszerettem.
2020. febr. 29. 05:34
 28/31 anonim ***** válasza:
51%

24: Értem hogy ő nem letagadni akar, de a végeredmény ugyanaz. Ezzel együtt azt is tudom, hogy milyen az, amikor nem jól lövik be a korod. A 30-as éveim végén járok, de rendszerint 32-33 évesnek tippelnek. Pedig férfiként aztán tényleg nem használok semmilyen csodaszert. Ma már pozitívumként élem ezt meg, de amikor az érettségizős képemről legtöbben azt hiszik, hogy a 8.-os ballagáson készült, vagy 24 évesen az egyik mobilszolgáltatónál kapásból közölték velem, hogy kiskorúak csak szülői engedéllyel vehetnek telefont, az kevésbé esett jól.:)

Egyébként ez mindig is téma marad, mivel az emberek az átlagostól eltérő dolgokról szeretnek beszélni. Felnőttként már mindenkinek a fejében él egy kép a különböző korosztályok kinézetéről, és aki ettől nagyon eltér, azon megakad a szemük.

2020. febr. 29. 11:11
 29/31 anonim ***** válasza:
0%

" 11, nem azért kérik el a személyidet, mert biztosra 18 alattinak néznek. Hanem azért, mert nem tudják megállapítani, hogy 16-35-ig mennyi lehetsz, mert nem látszik biztosra." Tehát 18 alattinak is nézik ez azt jelenti. Valakinek nagyon savanyú a szőlő.

Kérdező nálam ez kizáró ok lenne. Nem kell nagy dologra gondolni. Rendben, akkor én is hazudok pár dologban meglátjuk mennyire tűri el.

2020. márc. 1. 11:10
 30/31 anonim ***** válasza:
Még annyi nővéremet is jóval fiatalabbnak nézik. Tőle is kértek többször személyit. Ő cigit vásárol sajnos, de ez mellékes. Nem sminkel egyáltalán. Pár embernek itt tényleg az fáj, hogy valakit fiatalabbnak néznek?
2020. márc. 1. 11:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!