Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ismerkedés során miért van ez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedés során miért van ez?

Figyelt kérdés
Ugyanugy a nők és a férfiak is olyan pusztitóan alpári módon tudják egymást elküldeni bizonyos éghajlatokra h a pofám leszakad olyanokat olvasok itt is. Mire jó ez?
2020. febr. 26. 11:32
 1/8 anonim ***** válasza:
54%
mert egy bunkó türhő nép a magyar azért
2020. febr. 26. 11:37
 2/8 A kérdező kommentje:
Én magyar vagyok de rám abszolut nem igaz ez
2020. febr. 26. 11:51
 3/8 anonim ***** válasza:
31%
ritka az aki nem bunkó! főleg a nők bunkók ismerkedésnél főleg tudom minden nőnek nem jöhetek be de azért nem kéne ocsmányságokat mondani de amilyen ők velem én is olyan vagyok velük ennyi
2020. febr. 26. 11:58
 4/8 anonim ***** válasza:
35%
Mert megtehetik, két nap múlva jön a következő próbálkozó vagy tinderen ott az 500 match.
2020. febr. 26. 12:04
 5/8 anonim ***** válasza:
85%

Beleolvasol egy chat oldalba... Itt kevésbé, de HVG, 444, 168, tipikus az anyázás.

Beleolvasol egy németbe... 100x kulturáltabbak.

2020. febr. 26. 13:21
 6/8 anonim ***** válasza:
90%
Ferfiak! En nokent mondom azt h alljatok a sarkatokra es ne hagyjatok h a nők bunkok legyenek! Tartsatok nekik tukrot! Ha egy nő alpári,akkor jogotok van megmondani neki vagy ugyanolyan alpari modon visszaszolni de nem fent tartani az alpari viselkedest.
2020. febr. 26. 17:55
 7/8 anonim ***** válasza:
89%

Amugy ebben az a csapda ferfiaknak h nem szolhatnak vissza alpari modon vagy nem kerhetik ki maguknak.

Hogy miert? Mert akkor kimutatjak erzelmeg h ez nekik fajt vagy lelkileg rosszul esik. Es a társadalom altal elvaras h egy ferfi legyen kemeny allja a sarat...hulyeseg! Nyugodtan mondjatok meg a csajoknak! Nem lesztek attol gyenge fiuk! Sőt! Ha leteszitek a hatarokat jobban tisztelnek majd benneteket!

Csak ne essetek a lo tulso oldalara,ne ragaljatok túl,meg ne mindenkiben a bunkot lassatok!

2020. febr. 26. 18:00
 8/8 anonim ***** válasza:
93%
#6 Nem azzal megy sokra, ha ugyanilyen alpárian szól vissza, hanem ha finom gúnnyal beégeti.
2020. febr. 27. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!