Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak! Tényleg nagyon cikik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Tényleg nagyon cikik ezek a keresztnevek?

Figyelt kérdés

Ma beszélgettem egy pasival,és azt mondta,hogy soha nem kellene neki ilyen nevű nő.

Vivien,Noémi,Kinga,Laura

Azért furcsálom,mert nekem női szemmel nem tűnnek gáznak.

2020. febr. 26. 21:02
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
100%
Jesszusom, van olyan, aki név alapján választ magának párt???
2020. febr. 26. 22:16
 12/21 anonim ***** válasza:
Nekem mindegyik tetszik. Mostanában divatosak. Idővel változik a fiatal szülők ízlése. Ma már csak elvétve van Julcsa (Julianna), Veron (Verona), Örzsi (Erzsébet, Bözsi, Böske), Lenke stb.
2020. febr. 26. 22:31
 13/21 anonim ***** válasza:
0%

Nekem nem tetszik egyik sem!

Max egy éjszakára vállalnék be ilyen nevű lányt... akár ma éjszakára! :D

2020. febr. 26. 22:48
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Név semmit nem jelent

Nem tehet rola hogy ezt kapta

De semmi kivetni való nincs ezekbe a nevekbe

2020. febr. 26. 22:52
 15/21 anonim ***** válasza:
63%
Noémi csodás. Ld. Háfra Noémi. Vivien is szép név. Laura is, bár tucat lett. Kinga nem jön be.
2020. febr. 26. 22:58
 16/21 anonim ***** válasza:
88%
Ezek közül csak az egyikkel van bajom, személyes okok miatt. Amúgy nincs olyan, hogy ciki keresztnév, mert senki nem tehet róla, milyen nevet kapott. Inkább csak a szüleit minősíti, ha valami idióta brazil szappanoperából adtak nevet a gyereküknek.
2020. febr. 27. 06:16
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Tök normális nevek.... Amiket manapság kitalálnak, meg jóvá hagy az Akadémia: agybaj.
2020. febr. 27. 09:53
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Lehet azért mondja mert így hívták az exeit.
2020. febr. 28. 15:57
 19/21 anonim ***** válasza:
A Noémi és a Laura a kedvenc neveim közé tartoznak. A Viviel, Kingával sincs gond
2020. márc. 2. 15:12
 20/21 anonim ***** válasza:
Dehogyis azok. Az mondjuk más kérdés, hogy kinek mi tetszik, de pl. anno nekem nagyon tetszett a Gréta név, aztán mégis egy ilyen nevű lányba szerettem bele. Szóval ilyet kijelenteni, hogy soha nem kellene neki ilyen meg lyan nevű nő... hát jó nagy hülyeség. Hány éves? Remélem, még csak gyerek.
2020. márc. 3. 23:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!