Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha már nincs libidóm és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha már nincs libidóm és érzelmileg is kiegtem akkor igazából ellehet lenni nő nélkül nem?

Figyelt kérdés

Szerelmes már nem hiszem hogy leszek bármikor is...Libidom már 0. Nem gáz szüzen meghalni? 😂 Olyan nő akire egyáltalán felallna, olyannak nem kellenék, belsőről ne is beszéljünk, teljesen kiegtem, egy halott vagyok gyakorlatilag. Semmi férfiasság sincs bennem már, önbizalom, dominancia, vaganysag stb

ami kéne, alapból az lettem volna valamennyire, de abból se maradt semmi, ezzel a külsővel nem lehet úgy viselkedni (jó régen se lehetett volna csak nem vettem annyira figyelembe a külső általi korlátokat), egy nagy szar az egész életem. Nem tudom egyedül el lehet lenni, nem fogom bánni hogy nem próbáltam meg így is valakivel beérni? Azt se tudom kivel kéne egyáltalán, ki az én kategóriám jelenleg, szerintem nincs is olyan. De ha lenne is nő, tegyük fel tetszene is, egy fotóra nem mernek odaallni, nem mernek úgy sem viselkedni ahogy szeretnék, én domináljak egy lány fölött, meg férfiként viselkedni vele? Viccnek is rossz. Nincs meg a külső a méltó élethez.

22/f

2020. febr. 25. 23:47
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
De még hagyján hogy nem lesz barátnőm, csak hogy emberszamba se vesznek már lassan, meg a külső miatt férfiak közt is szar, állandó öngyilkossági gondolataim vannak, értéktelennek érzem magam emberként, férfiként. Egy laza, humoros csávó voltam most meg teljesen megkeseredett a külsőmmel párhuzamosan. Ha nem lenne a családom öngyilkos lennék, így nem akarok élni, ez nem én vagyok. Nagyon szar, férfi létemre nem bírom hogy nekem szimpatikus emberekkel már nem kommunikalhatok (csak azokkal akik régi ismerősök, vagy rokonok de ők se bitnak már egyre inkább) , meg nem szeret senki. Én nem vagyok ennyire rossz ember... 😭 Nem Bírom már...
2020. febr. 26. 12:21
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
WOW-ozz, komolyan, egy jó játék elterel ia gondolataid erről, nekem beválik mindig.
2020. febr. 26. 12:23
 13/17 A kérdező kommentje:
Nem vonja el semmi, szociális vagyok nagyon, próbálom leszarni de nehéz... Akartam barátnőt, szerelmet, családot, élvezetes életét blabla én nem így terveztem, gyerekként ha ezt tudom hogy ilyen leszek én nem is tudom mit csinálok, mindent gondoltam csak ezt nem, hogy ennyire szar lesz a felnőtt lét, ami kitudja meddig tart még, a többi meg élvezi. Totál depressziós vagyok, majd iratok fel antidepresszáns, hátha segít.
2020. febr. 26. 13:41
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Szóval nem vagyok egyedül! :D Én is kiégtem bár még nővel még nem voltam. De most már nem is leszek :(

21/F

2020. febr. 26. 16:27
 15/17 A kérdező kommentje:
Nekem az a szar, hogy lehettem volna, szép lányokkal is akár, de egy b_lfsz voltam, mostmeg már cseszhetem. Már rég tulkene lennem csomó egyejszakason, pár kapcsolaton és megfogni a végén valakit, aki elfogadja hogy most szarban vagyok egy kicsit, de amíg nem szeret valaki, senki sem lesz szeretett szolgálat, engem sose fog szeretni senki.
2020. febr. 26. 18:01
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet, hogy konkrét hormonális/egészségügyi gondjaid vannak és nem a barátnőhiány a legnagyobb gondod? Mert a szüzesség nem okoz önmagában 0 libidót max éveken át szenvedsz a farkaddal. Milyen gyakran matyizol?
2020. febr. 26. 18:57
 17/17 A kérdező kommentje:
16-os a depresszió okoz 0 libidot, ha elégedett vagyok magammal, van önbizalmam, férfinak érzem magam, akkor nagyon magas, de amikor bárki megtetszik és az van a fejedben folyton, hogy neked nem lehet, te selejt vagy, egy idő után elmegy a kedved. Végülis rendben van mert úgy se lehet, csak depressziós ne lennék, fogadnám el pozitívan hogy egy szar, senki vagyok, akinek nincs párja, aki nem érdemel senkit, nemhogy olyat aki tetszene. Tényleg jó lenne öngyilkos lenni, nekem már úgy se lesz jobb, én nem így terveztem semmit... Nem csak párkapcsolatban, semmiben sem, elb_ztam az egész életemet, lelehetne húzni a rolót.
2020. febr. 27. 10:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!