Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Igaz, hogy a nőknek a primitív...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz, hogy a nőknek a primitív férfiak jönnek be jobban?

Figyelt kérdés
2020. febr. 25. 18:50
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
74%
Igen igaz. Legalábbis ha bizonyos tulajdonságokat nézünk. Pl ezek a "primitív" férfiak legtöbbször magabiztosak, külsőre is lehet hogy jól néznek ki, nagydumások, és tudják hogyan szerezzék meg azt amit akarnak. Aztán persze a nők meg tapadnak rájuk, később pedig jön a pofára esés, hogy a nagy szerelmük felcsinálja, otthagyja esetleg bántalmazza őket. Nyilván nem minden esetben így van, ezt nem állítom, de a legtöbb nőt, főleg fiatalabb korban igenis megszédítik az ilyenek. Tisztelet a kivételnek.
2020. febr. 25. 19:41
 12/27 anonim ***** válasza:
26%

7-eshez

Mivel a kevés primitív férfival összejön a sok primitív nő,akik nem tudják,hogy Ők ebben a hónapban a 10-dikek,így a végén sokkal több a primitív nő!

2020. febr. 25. 19:42
 13/27 anonim ***** válasza:
70%

Akkor jó, a hozzám hasonló férfiakat szeretem.

2020. febr. 25. 19:57
 14/27 anonim ***** válasza:
65%
Maximálisan igaz.
2020. febr. 25. 19:58
 15/27 anonim ***** válasza:
72%

Csak attól nedvesedek ha bunkós bottal leüt és behúz a barlangjába a pasi. Más szóba sem jöhet.

Amúgy nekem biztos nem. Összesen két párom volt eddig. Az egyik sikeresnek mondható magánvállalkozó (emberekkel dolgozik így ha primitív lenne nem működne a vállalkozás) a másik a másod diplomáját teszi le nemsokára mellette dolgozik és egy kis klubbot üzemeltet szereti a komoly zenét és a színházat emellett évek óta párja van. Így már kapásból ketten vagyunk akik nem a primitív emberekre buknak. Hogy mi a nagy átlag fogalmam sincs de hogy nem a nők mint homogén massza buknak egy típusra az tuti.

2020. febr. 25. 20:06
 16/27 anonim ***** válasza:
16%

16

"Összesen két párom volt eddig. Az egyik sikeresnek mondható magánvállalkozó"

Ne folytasd!

A másik akivel összejöttök a pénzes pasi!

2020. febr. 25. 20:09
 17/27 Barnabas333 ***** válasza:
71%
Én ismerek mindkét végletet, de ha jó a kinézet a többség megelégszik a primitívebbel is, de vannak kivételek a jó nők között is. Mert a duciknál azt vettem észre az iq sokkal fontosabb. Pl. volt feleségem huga egy bomba nő volt és egy alacsony, nem kigyúrt, kisebbségi fazonnal lett családja, mert vele lehet beszélgetni, amíg a jó fej kigyúrt jóképű magas biztonsági őrrel csak járt. Pedig szerintem az őr százszor emberibb ember ha értitek.
2020. febr. 25. 20:12
 18/27 anonim ***** válasza:
74%
A primitív lányoknak biztos. A többieknek nem.
2020. febr. 25. 20:20
 19/27 anonim ***** válasza:
78%

32%os nem fogom magyarázni a bizonyítványom én tudom hol tartott mikor összejöttünk és hol most mikor szétmentünk. Hiszel amit jól esik de tény hogy 800 ezer forintot keres havonta mégis elhagytam. Ha a pénz motiválna most nem lennék szingli.

Viszont arra felhívnám a figyelmet hogy állandó hiszti téma hogy a nők ok nélkül pontoznak.... Biztos a nők pontozták a válaszom 0%-ra. Lehet sírva is fakadok.

2020. febr. 25. 20:21
 20/27 anonim ***** válasza:
33%
Abszolút igaz.
2020. febr. 25. 20:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!