Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire igaz, hogy a 30 körüli vagy afeletti nőknek már nagyon meg kell becsülniük minden komoly érdeklődő férfit?
Ha a szexkapcsolatra érdeklődőket nem is, mert azokból bőven adódik szinte minden életkorban egy nőnek, de komoly kapcsolatot a legtöbb férfi egy fiatal nőtől akar. Én sem a 30-as korosztályban keresgélnék feleségjelöltet 30-as férfiként, hanem a 20-asban. Abból is inkább a 20-25 közöttiek közül.
Mennyire igaz, hogy egy 30 feletti nőnek már a gyenge jelölteket is komolyan kell vennie, ha akar még családot valaha az életben?
Ha gyereket akarok,barkivel tudok csinaltatni vagy kivenni az arvahazbol. Jol meno cegem van,nincs szuksegem mindersnon hozza ferfire,h biztonsagban felneveljem. 😂 Ezzel minden baratnom igy van. Ma mar a legtobb no eltaetja magat meg a gyereket.
Inkabb szeretoket tartok,minth egy felresikerult korombelit komolyra.
N
Bizony, meg már gyűjtök az öregotthonra, meg pont tegnap rendeltem meg a járókeretemet ;), mert bizony 30 felett, már csak ez jut nekem. :P
Hagyjuk már a 30as nők savazását. Ez hanyadik kérdés már a mai nap? Front van?
Ohh Ja már megint ez a téma.
Hajkurászd nyugodtan a kamaszlányokat akkor,mindenki azzal kezd kapcsolatba akivel akar.
Megyke is 31 évesen kiválasztani a koporsómat 😀😀
Ez puszta önnyugtatás egyes férfiak részéről... Naphosszat tudnám sorolni, hogy miért.
De igazságtartalma nem sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!