Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én találom rendkívül szánalmasnak a mai férfiak egy jelentős részét?

Sok mindennel egyet értek FÉRFIKÉNT.
Gyereket mondjuk én soha nem akarok,nem matchel a céljaimmal,azonban ezt a lánnyal közlöm még a randi elején,hogy gyerekre tőlem ne számitson mert nekem soha nem lesz,ha így ok,akkor folytassuk ha nem akkor most válljanak el útjaink.
Nem akarom senki idejèt húzni.
A többivel egyet értek,a kedvencem,hogy ki vannak akadva,hogy a csajok utazgatni akarnak ,nem akarnak anyucival egy fedél alatt lakni,és a pali nem érti miért gáz ha mamahotel vagy ha szobát bérel bizonyos kor felett.
De az a kemény,hogy a férfitársaimnak ez teljesen megfelel ez a semmi,el vannak nem akarnak se utazgatni,se egy étterem.
Semmi cél,ambíció.
Persze csúnya gonosz lányok mièrt vannak igényeik.
Na ez a szánalmas.

Szia!
Szerintem pedig az szánalmas, hogy egy csomó "nő" - inkább kislány - folyamatosan arról beszél, hogy családot szeretne, kapcsolatot, a férfinak legyenek céljai, legyen igényes, stb. (ne vedd magadra, ha ez nem így van kérlek).
Képzeld, vannak céljaim - ettől félnek a nők, mert hátha jobban teljesítek mint ők, mivel szeretek tenni is értük.
Az egyenlőséget támogattam a kapcsolatban mindig - ez is életidegen nekik - azonnal bepánikolnak és nem tudják kezelni a helyzetet.
Igényes vagyok - múltkor az egyik csaj melegnek nézett azért, mert elmondása szerint a szép arcú férfiak általában melegek, plusz azok is akik igényesek önmagukra - alapvetően elegánsan öltözködöm. Megborotválkozok, a körmeimet nem rágom, ápoltak, a cipőm tiszta. EZ annyira ritka ma már, hogy a nők ki sem nézik egy heteró férfiból. Nálam innen indul a stílus és ez is a férfiasság része is szerintem.
Képzeld családot is szeretnék. De egyenlőre esélyem sincs rá. Állandóan a 40-es milfek akadnak rám, mert csak ők mernek közeledni. A korosztályom tart tőlem - állítólag túl karizmatikus vagyok.. sokan tele vannak kisebbségi komplexussal és pszichés zavarokkal küzködnek... oda - vissza, mindegy milyen nemű...
Egyébként, de szánalmas....... úgyhogy inkább előkapok 1 könyvet és hátradőlök, olvasok egyet.
28f

Kérdező, valóban igaz sokunkra az általad leírt jellemzés. Ezért én kérek elnézést.
DE!
A nők jobbak szerinted? A nagy része olyan hülye, mint a f_sz. Ugyanúgy, szemrebbenés nélkül félrekúrnak, anyagilag lehúznak, élősködnek, mint a férgek. Ha találnak valakit, az 80%-ban egy írástudatlan analfabéta műmájer b_zigyerek. Aki pedig morálisan példás, és némi intellektus is megadatott neki, azt meg szarba sem nézitek, vagy a jó öreg barátzóna, aztán itt nyávogtok, hogy a férfiak mennyire g_cik. Hát ébresztő!
28 éves leszek és 5 éve vagyok egyedül, mert egyszerűen feladtam. Elengedtem, hogy találok értelmes nőt a korosztályomban. Pedig elhiheted, hogy ha mindenki ennyire rendes, normális, odaadó lenne, mint én, egy teljesen más világot élnénk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!