Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért mindig csak aranyásókat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mindig csak aranyásókat fogok ki?

Figyelt kérdés

A munkahelyemen pár hete ismerkedem egy (eddig) számomra aranyosnak vélt szingli csajjal, de ma azzal indított, hogy vegyek már neki egy pressokávét. Pénzt persze nem adott rá, kénytelen voltam saját zsebből fizetni. Nem tudom érdemes e ezek után tovább ismerkednem vele, megijeszttett ezzel a viselkedéssel. Legközelebb már a kocsiját is tankoljam meg vagy mi??

21/F

2020. febr. 24. 20:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
88%

Nem tudsz magyarul. De itt vagyok, segítek.

“Meghívsz egy italra?” = “Tetszel nekem. Megdugsz?”

Ha eddig nem jutottál el a női szív értelmezésében, akkor szerintem ne erőltesd. Amúgy valóban sóher lúzer is vagy, ja.

2020. febr. 28. 16:36
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Varjatok már, egy 21 eves emberről beszélunk valoszinu meg zsebpenze van es azert erzi aranyasonak a masikat h 200 forintos italra meg akarja hivatni magat.

Mas magyarazatot nem latok erre hogy ez valakinek miért aranyásózás....

De ha hasonlók miatt dobtál más nőket akkor meg is érdemled...

2020. febr. 28. 16:47
 13/14 anonim ***** válasza:
Tuti csak provokatív kérdés, ennyire senki nem lehet fogalomzavarban. Ha esetleg kér Fornettit is, fuss!
2020. febr. 28. 16:53
 14/14 anonim válasza:

Hangsúly és a konkrét lány ismerete nélkül szerintem necces bármilyen messzemenő következtetést levonni. Mert ez bármelyik lehet:

- tetszel neki, és így akar teret adni, hogy a kávé ürügyén dumáljatok

- nem tudja, hogy tetszel-e neki, de kíváncsi, ezért "próbálgat". Ha tetszik neki, amit reagálsz, még lehet is belőle valami

- tudja, hogy nem tetszel neki, de jól esik neki, hogy figyelmességet kérhet/kaphat tőled, és ezt - akarva vagy akaratlanul is - kihasználja

Szóval ez akármi is lehet,. Egy kávé mellett beszélgetve hamarabb kiderül, hogy melyik ;)

Amúgy ez a meghívásos dolog is tök képlékeny csajként. Az se jó, ha elvárod ha meghívjanak - de az se, ha nem engeded, hogy meghívjanak. Én pl. elvből soha nem hivatom meg magamat - és folyamatosan kapom az ívet, hogy miért nem?! Hivassam meg magam, abból látszik, hogy nyitott vagyok. Ha viszont meghivatja magát valaki, akkor rögtön aranyásó XD Nem feloldhatatlan a dolog, csak ha valakinek kevés tapasztalata van, a sok egymásnak ellentmondó elvárás között neheéz megtalálni, hogy most pont hogy lenne jó.

L

2020. febr. 28. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!