Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindig csak aranyásókat fogok ki?
A munkahelyemen pár hete ismerkedem egy (eddig) számomra aranyosnak vélt szingli csajjal, de ma azzal indított, hogy vegyek már neki egy pressokávét. Pénzt persze nem adott rá, kénytelen voltam saját zsebből fizetni. Nem tudom érdemes e ezek után tovább ismerkednem vele, megijeszttett ezzel a viselkedéssel. Legközelebb már a kocsiját is tankoljam meg vagy mi??
21/F
Mondjuk pofám leszakadna, ha ezt csinálnám bárkivel. Más, ha valaki meghív vagy meghívatom magamat.
N
Figyelj, a nők nagyon hamar megtanulják ám, hogy a balek férfiakat akár csak a szexhez jutás reményéért lehet ugráltatni.
De azért ez messze az aranyásástól. Majd ha azzal kezdi, hogy vidd wellnessezni, meg világ körüli útra, vegyél neki kocsit, fizesd az albiját, na akkor fogtál ki aranyásót.
Fuhh de egy sóher prosztó alak vagy!!
Egy kávéról van szó amit én simán veszek bármelyik kollégámnak is ,ha úgy adodik vissza hív rá.
Az aranyásó nem ezt jelenti hogy le akar húzni 200ft tal ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!