Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fogok ki ilyen hozzaallasú pasikat, neten is es való vilagban is?
Több éve próbálkozom ismerkedni , es a pasik akik rámirnak ( mindenkivel beszelgetek , adok eselyt )
Mindegyik értésemre adja, hogy számukra szexszel indul a kapcsolat .
Egyre kihivóbb fotók kérése .
Való világban kell ismerkedni , ok , ezt gondoltam en is . Megismertemegy komolynak ( tünö ) pasit , igazi felelössegteljes ember , eleg tanult is, tisztelettel kezeltem
Par hete ramirt , hogykinyalna de azelött fotókat szeretne szóval ruhatlanul
Tehat nehogy félreértés legyen
Anyam elvan keseredve hogy a gyermeket aki tanult nö , ennyire tartjak
Mi lehet , kedves vagyok humoros, nem könnyelmu , szolid nö . Nem iszom
Negyvenet betöltöttem , elvalt vagyok , egy kamasz lánnyal
Ez nem válasz a kérdesre es lehet nem is segítek vele, de ennek is próbáld a jó oldalát nézni.
Ezek szerint sokan tartanak vonzónak, negyvenes éveidben is kívánatosnak tartanak. Sok nő van ak nem tartja magát olyan jól mint te, ezek szerint.
Ezzel most valszeg nem vagy előbbre csak próbalom megvilágítani hogy meg ez is jobb annál mintha mindenki elutasitana mert öreges vagy
Rossz helyen keresgélsz és pláne rosszakat veszel észre. De amúgy ilyen írásképpel nem is csoda, hogy a legalját vonzod be. Egy értelmesebb személy egy ilyen íráskép után menekül. Először erre kellene gyúrnod, ha neten ismerkedsz.
Élőben meg... Azt honnan kellene tudnunk itt?
Lehet rossz embereket vonzol be. Valahogy olyanok a "szűrőid", a prioritásaid, hogy önkéntelenül is az ilyen emberek slisszolnak át rajtuk.
Te ismered magadat, te tudod, mi volt bennük vonzó, én a helyedben ezt próbálnám végiggondolni, mert lehet van egy közös tulajdonságuk, amire te buksz de ami előrevetíti az ilyen hozzáállásukat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!