Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fogok ki ilyen hozzaallasú pasikat, neten is es való vilagban is?
Több éve próbálkozom ismerkedni , es a pasik akik rámirnak ( mindenkivel beszelgetek , adok eselyt )
Mindegyik értésemre adja, hogy számukra szexszel indul a kapcsolat .
Egyre kihivóbb fotók kérése .
Való világban kell ismerkedni , ok , ezt gondoltam en is . Megismertemegy komolynak ( tünö ) pasit , igazi felelössegteljes ember , eleg tanult is, tisztelettel kezeltem
Par hete ramirt , hogykinyalna de azelött fotókat szeretne szóval ruhatlanul
Tehat nehogy félreértés legyen
Anyam elvan keseredve hogy a gyermeket aki tanult nö , ennyire tartjak
Mi lehet , kedves vagyok humoros, nem könnyelmu , szolid nö . Nem iszom
Negyvenet betöltöttem , elvalt vagyok , egy kamasz lánnyal
Rossz minta követés avagy pont az a baj hogy NEM Volt szűrőd. Kb az első cseverészés első pár percében ki lehet deríteni hogy (számodra) értelmes emberrel van e dolgod vagy egy ostoba fajankóval. Persze ehhez olyan kérdéseket is kell célzottan irányítani.
Mindenkinél más a recept, nálam mindig a kicsit fekete humor volt a mérce, ha ott vették a lapot általában hozzám hasonló emberrel lett dolgom. De ha nem, akkor eleinte tapasztaltam hogy “ezek hülyék” később egyből ignoráltam, de evidens volt, hogy ha valaki aki még a humoromat sem érti azzal mi értelme folytatni?
Szerintem igenis kell a szűrő. Mert akkor elég sok időt pazarolsz olyan emberekre akiknek közük nincs hozzád mint a példa is mutatja. És még csodálkozol, hogy ennyi idő elment sikertelenül?
Pont ez a probléma, hogy "mindenkivel beszelgetek , adok eselyt", és közben nem figyelsz, nem alakítasz ki egy gátat, egy védelmi vonalat, hogy "eddig, és ne tovább". Nem kell mindent kicsacsogni a másiknak, hiszékenynek, odaadónak lenni, belemenni gázos dolgokba, hanem határozottságot mutatva kimondani, hogy "NEM".
Az önbizalmadon egyfajta védelmi kapcsolót kell kiépítened. Esetleg nem az van, hogy félsz, hogy egyedül maradsz?
Ezeket negyvenévesen még anyukáddal beszéled meg?
Merre laksz?
Az internetes ismerkedés kudarcait hagyjuk; ott tényleg a többség szexpartnert keres.
A személyes kapcsolatról, amit kifejtettél kicsit, viszont az a véleményem, hogy lehet nálad sincs minden rendben. Nem vagy te prüd? A kérdés az, hogy mennyi idő telt el az első csók és a "kinyalnálak" között. Ha mondjuk két hónap, akkor ezen nem kéne meglepődni. Inkább örülnél, hogy szexuálisan is vonzónak tart.
Igazad van, hogy ez a stílus gáz, de manapság már nem meglepő. Hasonlóan a fütyi képek küldözgetése. Én ilyet nem tennék, mert méltatlannak érzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!