Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő szólít le férfit akkor mit gondoltok? Bátor hogy megtette vagy nevetséges?
Senki nem kezdeményez nálam nem értem miért.
31N
"illetve pont buszon is szoktam látni egy szimpatikus pasit"
Bármilyen semleges kérdés tegyél fel neki, aztán abból, hogy igyekszik-e fenntartani a beszélgetést, leszűrheted, hogy amúgy érdekled-e. Neked nőként, nagyságrendekkel könnyebb helyzetben vagy, mert a férfiak sokkal nyitottabbak és nem viselkednek egyből olyan elutasítóan, ha hozzájuk szól valaki.
El kéne már felejteni ezeket az 1.000 éves hülye hagyományokat. Most ha neki bejön 1 pasi és feltesz 1 kérdést hogy kíván e vele ismerkedni abban nincs semmi rossz.
Tőlem is megkérdezték már csak én attól az embertől nem akartam semmit.
Áh, nem kedvesnek és mosolygósnak kell lenni :) Akkor azt hiszik puncsolsz. Mosolyogni ráérsz később ha már jóban vagytok. Fel kell venni egy ilyen arcot "Ezek meg kik, milyen szervezés, nem a legjobb a hely"
És így flegmán nézni. Ettől odajönnek komolyan, próbáld ki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!