Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Utasítottatok el férfit csak azért, mert nem nálatok sokkal,10-15 centivel magasabb?
12, nem, az a baj, hogy az alacsony pasik kisebbségi komplexusosak. Ezt nem a nők dolga megoldani.
180 magas vagyok nőként, ez eléggé leszűkíti a kört, nyilván. Soha nem érdekelt, milyen magas egy pasi. Na jó, nyilván ne kelljen sámlira állnia mellettem, de érted. :D Volt exem, aki 172 magas volt, tehát 8 centivel alacsonyabb nálam. Engem nem zavart a dolog. Azonban néhány hónap alatt eljutottunk odáig, hogy ne hordjak már magassarkút (ok, megtettem szó nélkül), majd a végén már nem csókolt meg nyíltan az utcán, mert ciki, hogy pipiskednie kell mellettem, aztán már a kezemet se fogta hasonló okokból.
Most én ezzel mit kezdjek? Én soha nem tettem szóvá a magasságát, igyekeztem minimálisra csökkenteni a különbséget a cipőkből adódóan is. Mégis komplexusos maradt. 🤷♀️
Ő azóta valami 160 mínuszos csajszival van, asszem el is vette, nyilván nem véletlen a választás. (Konklúzió gyengébbek kedvéért: a pasik is szűrik a csajokat magasság alapon, nem csak a nők. Az alacsony nők kelendőbbek. Kamaszkislányként mindig is szerettem volna cukker 165 centis tündérke lenni, hogy tetsszek a pasiknak, nem egy Eiffeltorony...) Amúgy az én párom meg egymagas velem, szintén 180, érdekes mód őt sose zavarja, ha cipő miatt én vagyok épp a magasabb...
Szóval igen, bocs, ha valaha is újra párt keresnék, már lenne kitételem, hogy legyen már legalább egymagas velem az ideál. Ne rajtam csattanjon a kisebbségi komplexus.
# 7
Ne hidd, hogy szó nélkül lesz hagyva a h.ülyeséged, és a neten csak úgy leírhatsz bármit is.
Vagy hazug vagy, vagy troll, vagy pedig agybajos, aki kiszakadt a realitásból.
Nem 165-170 cm-ről volt szó, hanem 180-185-ről. Egy ilyen magas pasinak soha az életben nem lesz a magassága miatt társkeresési gondja. Mivel MAGAS.
Igen, de ezt soha nem fogják bevallani. Mindegy hány centi magas a nő, akkor is a minél magasabb kell. Ha van két ugyan olyan pali, csak az egyik magasabb, akkor azt fogja választani, mert erre viszi az ösztön. Mindig a lehető legjobb, legtöbb kell.
Ne vergődjetek, 190 centi vagyok. Inkább pontozzatok le ahogy szoktátok, és jelentgessetek, hogy töröljék ezt az eretnek hozzászólást, amiért máglyán kellene elégetni :)
Hol vagytok ti 190centi magasak, főleg itt mindenki!
Mibe fogadunk hogy alacsony emberek lehettek!
Legalább ne hazudnál ekkorát, senki nem hiszi ezt el.
Nevetséges
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!