Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Titeket mennyire zavar ha nő magasabb?
Számomra nem kizáró ok, ha egyébként tetszik. Úgy igazán szerintem a legtöbb férfit ez nem zavarja, ha tetszik neki a nő.
Lehet nem férne be a garázsomba egy 7-es BMW, de nem utasítanám el emiatt. Nőket zavarja általában az ilyen jellegű dolog.
Olyan szituacioknal lehet gaz, ha mondjuk egy koncerten hatulrol akarod atolelni. Vagy amikor az utcan setaltok es szinten at akarod olelni. Te fogod a derekat o meg a valladat? Nyilvan mindket dolog szituaciofuggo, es legfeljebb nem csinaltok ilyet, de nekem lenne hianyerzetem. De ez legyen a legnagyobb problema egy kapcsolatban, mert akkor sokaig egyutt maradtok.
43F
Engem borzalmasan zavarna. Lehet hogy csak régimodi társadalmi konvenciokban élek de egymagas a maximum, afelett feszélyez, gyerelüknek érzem magam mellette. Föleg hogy 185 vagyok szoval az elég extrem magas lány lenne.
24/F
Én szeretem ha minimum velem egy magasságban van.
Kényelmes ölelkezni. Nem kell lehajolnom hozzá.
Ha pár centivel magasabb, azt jóformán észre sem vennénk.
A 10 centi sem túl sok.
176-186 lenne a felállás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!