Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Titeket mennyire zavar ha nő magasabb?
FÉRFI vagyok.
Volt több, nálam magasabb barátnőm.
Csak a komplexusos, félhomár kis majmokat zavarja.
Én is hasonlóan gondolom, hogy a férfiasság illetve nőiesség egyik fokmérője, ha túl tudnak a magasságkülönbségen lépni.
A tartás belülről fakad.
Ezért mosoly fakasztó ha valaki túlzásba viszi a külseje, ruházata, egyéb kellékei cifrázását. Egy NŐ vagy egy FÉRFI egy szál farmerben és pólóban is mutatós ha egyébként rendben van önmagával.
Abszolút nem zavarna, és nem is zavart amikor 12 cm volt magasabb a barátnőm.
39 f
10centivel magasabb plusz meg felvenne egy 6-8centis magassarkut is?
Ne viccelj már,nem hagyom hogy rajtam röhögjenek
De hál isten 188cm vagyok!
Kosarasok meg nem érdekelnek
Ez addig nem derül ki még ki nem próbálja az ember.
Asszony pár centivel alacsonyabb nálam, előttem sosem tudott magassarkút hordani mert pont ezért, hogy a férfi legyen magasabb a nőnél.
Én viszont magasság fetisiszta vagyok, 180 alatt nem ember az ember, bíztattam hogy vegyen magassarkút ő is (egyik bakancsom talpa 7cm).
Aztán hopp magasabb lett nálam egy 5 centivel, és kicsit fura volt.
Nem mondom hogy zavar, de elsőre meglepett és komplexusos lettem tőle, de azóta is bíztatom hogy hordjon magas talpú, magas sarkú cipőket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!