Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
31 éves nőnek ha Társkeresőn alig írnak korabeliek inkább öregebb emberek akkor azért van mert ő idősnek néz ki?
Extrémen ronda nem vagyok,nem tudom mit ronthatok el akkor.
Előfizetek mostmár hátha úgy konnyeb.
De itt vagyok pl én. Kisvárosban élek és dolgozom , itt szinte nincs olyan ember akit ne ismernék, a barátnők barátok jórésze házas,nagyon kimozdulni sincs kivel.
Be vetettem a javasolt dolgokat :sport és kirándulás ,rendezvények ...soha senki nem jött oda hozzám,pedig nem vagyok egy bányarém.
A munkahelyem egy szépségszalon ahol egy pasi se fordul meg.
Tehát marad a netes halászat ...csak ugye itt meg inkább idősek írnak.
29 éves vagyok, mostanra sikerült megteremtenem az anyagi biztonságot, és én is 20-25 közötti lányt keresek.
Komoly kapcsolatot szeretnék, 3-4 gyereket, és egy 31 éves nővel erre semmi esély (mire az első gyerek szóba jönne lenne 34, és nem hiszem, hogy vállalna többet).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!