Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedjen egy introvertált, kevésbé bulizós ember?
Figyelt kérdés
Nagyon nem szeretem a hatalmas társaságokat, így nem is igazán tudom hol lehetne magamhoz való párt találni, neten kívül, nagyon kevés a lehetőségem ez miatt.Munkahely se opció.2020. febr. 20. 12:17
11/12 anonim válasza:
Figyelj. Nagyon nehéz. Én is ilyen vagyok. Nem vagyok az a mindenről beszélni tudó, nagydumás, olyan, aki mindenből vicceset tud mondani. Interneten, plázában, utcán.... persze. Mert az utcán csak azért vannak az emberek, mert ismerkedni akarnak, mi? Frászt. Mindenkinek van dolga, arról nem is beszélve, hogy tegyük fel megtetszik valaki. Mi az esélye, hogy ő éppen ismerkedni akar, és nem családanya, családapa, vagy éppen kialakulóban van kapcsolata, vagy élettárs, és ezért nincsen gyűrű az újján, mert ugye azt fürkészni sem 100%-os biztonság. Azért van ilyen sok hülye kérdés, ahogy előttem mondták, mert ez egy megoldatlan probléma, főleg 30-40 körül, amikor az emberek nagy része, már nem a buliban, félrészegen táncoló pasikra, nőkre kíváncsi, hanem komolyabb, értelmileg, szellemileg, komolyabb kapcsolatot keres, netán van egy kis egzisztenciája is.
12/12 anonim válasza:
De most komolyan. Mi van veled? Semmi? Hogy vagy? Sehogy? :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!