Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy introvertált és extrovertált ember jól ki tud jönni egymssal párkapcsolatban?
Én inkább introvertált vagyok, a férjem extrovertáltabb, jobban szeret eljárni, csavarogni mint én. Mivel nem állunk extrémen távol egymástól ilyen téren, ezért teljes mértékben működik a dolog.
Ő néha kirobbant az itthoni dolgaim bűvköréből (olvasás, online sorozatok darálása, hobbijaim), és elmegyünk ide-oda. Én így gyakrabban kimegyek a világba . amit magamtól nem tennék, mert alapvetően nincs rá igényem, neki meg cserébe vannak pihenős, lustálkodós hétvégéi amikor pl alszik délután, vagy gépezhet, vagy játszunk valamit együtt- kártyázunk, társasozunk, gépen együtt játszunk, filmezünk, vannak közösen nézett sorozataink, vagy visszük a kutyát sétálni...ilyenek.
Mindenki kap és mindenki ad, de nem adjuk fel önmagunkat sem.
Pont annyira színesítjük egymás életét amennyire kellemes.:) 33/N, 30/F, 9. éve vagyunk együtt, 7+ éve házasok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!