Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az egyre növekvő szingliségről, egyedüllétről?
Tanulmányok, statisztikák is egyre többet foglalkoznak a témával, miszerint rendkívülien burjánzik az egyedül élők száma. Rengeteg a magányos ember, nehezen megy a kezdeményezés, az is már inkább csak a neten.
Egyre többen vannak egyedül a fiatalok körében is, kb 18-30-ig. Vajon miért lettünk eldobhatóak, mint egy konzervdoboz? Mi lesz a jövő, hová fog ez vezetni szerintetek?
"Pár év múlva majd ők fogják növelni a válási statisztikákat, de ne legyen igazam."
A férjem és én is elváltunk már. Na és akkor mi van? Ő 10, én 7 év után. Mi meg 10 éve vagyunk együtt. Tehát egyikünk sem volt szinte soha egyedül. De te csak éld le egyedül az életed, akkor tuti nem leszel elvált.
Ti is el fogtok válni, de ne legyen igazam.
Én elvagyok pár nélkül, van egy jó barátom már 20 éve, némi társasági életem is van. Még az én barátságom is több ideje kitart, mint a ti házasságotok :)
Kérdező, neked most tulajdonképpen mi a bajod? Ha valaki szingli, akkor veszélyben a jövő. Ha valaki házasodik, családot alapít, akkor az úgyis el fog válni.
Akkor mi lenne jó szerinted?
Hogy lehet valaki ennyire savanyú? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!