Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az egyre növekvő szingliségről, egyedüllétről?
Tanulmányok, statisztikák is egyre többet foglalkoznak a témával, miszerint rendkívülien burjánzik az egyedül élők száma. Rengeteg a magányos ember, nehezen megy a kezdeményezés, az is már inkább csak a neten.
Egyre többen vannak egyedül a fiatalok körében is, kb 18-30-ig. Vajon miért lettünk eldobhatóak, mint egy konzervdoboz? Mi lesz a jövő, hová fog ez vezetni szerintetek?
Én tartós kapcsolatban élek, ugyan még nem házasságban, de az a terv. :) Szóval nem magamról írtam.
Én nem látom problémának, ha valaki nem cövekel le az első szembejövő mellett 20 éves korára, azt meg pláne üdvözlendő változásnak látom, hogy egyre kevesebb gyereket vállalnak, már így is túl sokan vagyunk a bolygón.
Abszolút támogatom a családtervezést és a hosszú távú párkapcsolatot, de szerintem nevetséges, hogy páran kötelezővé tennék. :D
"Várd meg mi lesz 10-15 év múlva."
Az öcsém 32 éves, idén nősül meg. Szinte minden hónapban mennek valamelyik barát, munkatárs esküvőjére. Pont ez az a kor, mikor az egyetemi kapcsolatok véget értek, és jön, majd beérik az újabb, komolyabb kapcsolat. A barátai 80 %-a kapcsolatban van, néhányuk házas is.
Totál gáznak tartom ezt a problémát, mert megoldást senki sem akar rá. Mindig jön mindkét nem részéről a nyafogás, hogy ki miért nem jó a másiknak, de megoldást erre vajmi kevesen akarnak találni.
Miért lett ez? Mert túl gyors lett a világ, így mi is, nincs türelmünk a másikra, csak birtokolni akarunk. Mi lesz a jövő?
Lesznek a kiválasztottak, akiknek minden összejön, és lesznek a kirekesztettek, akik semmilyen körbe nem fognak beletartozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!