Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kiszemelt magának egy számomra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiszemelt magának egy számomra nagyon vonzó férfi, viszont olyan szintű kisebbségi komplexusom van, hogy egyszerűen nem tudok ismerkedni, rendszerint leblokkolok?

Figyelt kérdés

Túl egyértelmű a tetszés közöttünk, direkt mód nem mehetek oda...szerintem el fogom szalasztani.. :(

Sajnos nincs párkapcsolati tapasztalatom...

Sosem volt senkim. Szép, kedves nőnek tartanak, de ostobának és szürkének érzem magam és nagyon félénk is vagyok...esélytelennek érzem. Mit tegyek?

26N

2020. febr. 15. 23:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
70%
Neki kéne lépni te csak nem menekülj el, mint egy szürke nyuszi. 🙂
2020. febr. 20. 20:03
 12/13 anonim ***** válasza:
70%

"de ostobának és szürkének érzem magam és nagyon félénk is vagyok"

pesszimistanak hivnak a tobbit felejsd el :)

2020. febr. 21. 00:24
 13/13 anonim ***** válasza:
54%
Abban semmi gáz nincs, ha kedvesen rámosolyogsz, és megkérdezed, hogy telik a napja. Hiszen emberek vagytok, ne emeld piedesztálra!
2020. márc. 16. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!