Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy csaj visszautasított,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy csaj visszautasított, utána miért igényli a társaságom?

Figyelt kérdés
Kikosarazott egy csaj, mert mint kiderült, van pasija. Oké, mondtam magamnak, van ilyen, ha foglalt a hölgy akkor ezentúl nem bókolok neki, nem flörtölök vele, visszafogom magam, és egy ideig kerülöm őt, hogy legyen időm nyalogatni a sebeimet. Ehhez képes pár nap múlva ő keresett, hogy nincs-e kedvem találkozni vele. (Explicite nem mondta ki, de kb. az jött le, hogy hiányzom neki.)
2020. febr. 15. 13:00
 1/7 anonim válasza:
70%
Mégis bejössz neki és talán nem boldog a mostani kapcsolatában ezért fordult hozzád 🤷🏻‍♀️
2020. febr. 15. 13:06
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy a barátjától nem kapja meg azt a figyelmet, amit tőled, és rájött, hogy ez most hiányzik neki, vagy egyszerűen csak élvezi, hogy hülyíthet. Én vigyáznék vele, talán csak pótlékot keres, vagy élvezi, ha figyelnek rá. Szerintem kérdezz rá legközelebb, hogy mit akar tőled, bár valószínűsítem, hogy úgysem fog őszintén válaszolni. Aki őszinte, az nem játszmázik.
2020. febr. 15. 13:07
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Luzernek tart. Én teljesen elkerülném a helyedben.
2020. febr. 15. 13:09
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

A legjobb amit tehetsz, hogy választás elé állítod. Megszakítja a jelenlegi kapcsolatát és megpróbáljátok, vagy felejtsen el. Szerintem az 1. válaszolónak igaza van. Nem igazán boldog a mostani kapcsolatában, de a döntés felelősségét sem akarja vállalni, ezért rád bízza.

Magyarul nem szakítja meg a kapcsolatát, de közben neked esélyt ad a próbálkozásra. Ebből akár nyertesen is kijöhetsz (téged választ), de egy ilyen nőben nem lehet megbízni. Ha a mostani párja háta mögött játszmázik, akkor a te hátad mögött is biztosan fog.

2020. febr. 15. 13:18
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez a csaj gyáva. Nem mer szakítani, amíg nincs meg egy másik biztos kapcsolat lehetősége. Magyarán szólva ahelyett, hogy szakítana a barátjával, és utána közeledne hozzád, megpróbál téged behálózni, aztán amikor azt látja, hogy most már sínen van, akkor lelép a mostani faszijától. De persze ez csak az egyik lehetőség. Beszéld meg vele, hogy mégis mi jár a kis buksijában.
2020. febr. 15. 13:24
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Játszadozik veled. Volt egy ilyen csaj az ismeretségi körömben, még az én párommal is flörtölt. Szerette, ha udvarolnak neki, meg is csalta a párját, lebukott végül összejött azzal a pasival, akivel megcsalta. Hozzá ment feleségül és 1 évig házasok VOLTAK... Én nem találkoznék vele, amíg nem dönt, ne hagyd, hogy kihasználjon.
2020. febr. 15. 13:43
 7/7 anonim ***** válasza:

Vannak, akiknek a hiúságát legyezgeti, ha valaki epekedik utánuk, mint királylányért a mesében.

Játszadozna veled. Felejtsd el.

2020. febr. 17. 02:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!