Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy csaj a konditeremben odaszól nekem mosolyogva, hogy "ne lazsálj" és utána beszélget az azt jelenti hogy kezdeményezett nálam? Bejöhetek neki?
1-2 alkalommal láttam elötte de legyintettem csak mert túl jó nő. Pénteken mellettem edzett, aztán egyszercsak rámnézett, mosolyogva mondta hogy "ne lazsálj, edzés van". Aztán elkezdett beszélni hogy ő mióta jár ide meg hogy látszik hogy én évek óta.
Dicsérgetett aztán megkért hogy figyeljek rá kicsit (nem ingyen edzést akart mert 2 percről volt szó utána csak beszélt) Bemutatkoztam neki, nagyon kedves volt. Végig mosolygott. Ez azt jelentheti hogy kikezdett velem/jelet adott hogy szabad a pálya? Nem vagyok gyakorlott de úgy tűnt. Mással még nem láttam beszélni, ilyen jégkirálynőnek gondoltam. Nem is mutattam hogy bejönne elötte, nem figyeltem vagy ilyesmi.
A végén megbeszéltük hogy jövő pénteken ugyanitt. Facebook oldala meg hasonló nincsen neki, nem szelfizik, ami még egy nagy pozitívum a mai magamutogató világban. Számát nem adta meg, azt mondta nem adja csak úgy rögtön. Majd pénteken tali ...
Szerintetek elhívjam pénteken valahová?
Aha, tessék rámozdulni szépen.
A kérdés alapján azt gondoltam, hogy rá akart venni, hogy ne foglald a gépet feleslegesen, de a bővebb szövegből úgy tűnik szeretné ha kezdeményeznél.
Szerintem ezt akárhonnan nézzük, megadta a zöld utat. "Ne lazsálj", hívd el ;)
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!