Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban sokkal több férfi megy külföldre dolgozni mint nő? Ti is így látjátok.
"Születik egy évben 50 ezer nő. Kimegy belőlük több százezer?"
Kis túlzással de igen. Ezért van ekkora brutális férfitöbblet...
Nincs férfi többlet!!! A keleti országrészeken meg kimondottan NŐ TÖBBLET van!
A magyar nők meg -ne legyünk már ennyire elfogultak- körülbelül a 10 %-uk szép!
"A keleti országrészeken meg kimondottan NŐ TÖBBLET van!"
Menj el Miskolcra. Ha ott nincs kétszer annyi (fiatalabb) férfi mint nő, akkor megeszem a kalapom.
Kérdező:
Na mert a magyar palik jól néznek ki? Jesszus :D Én inkább örülnék ha a helyükre külföldi palikat importálhatnánk, hozzáteszem sok más magyar nő van ezen az állásponton. Jah és ezt úgy mondom, hogy magyar és külföldi férfival is volt kapcsolatom, tudok különbséget tenni. És azt is vegyük hozzá, hogy külföldön a magyar férfiak hát hogy is mondjam labdába sek rúgnak (éltem külföldön, tapasztalat).
De amúgy a kérdésre reagálva nem feltétlen megy több férfi külföldre dolgozni, ez függ a szakmától, munkától. Segédmunka, pincér stb. férfiak mennek, de diplomás munkakörnél már nem ez a helyzet, ott eléggé magas a nők aránya.
Szia!
"külföldön a magyar férfiak hát hogy is mondjam labdába sek rúgnak " LOL
"diplomás munkakörnél már nem ez a helyzet, ott eléggé magas a nők aránya."
Mesélj még!
Még nem jártam külföldön. Sohasem dolgoztam mérnökök között. Jó hallgatni a világotlátott tapasztalt ember bölcsességét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!