Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mióta vagytok szinglik? Hogy bírjátok, akartok már párt? Ha igen, hol keresitek?
Tök viccesek akik azt írják h 22 éve mert 22 évesek, ha-ha meg lol. Bőven lehet még.
30 vagyok és több mint 3 éve nincs senki, előtte évekig voltak bnőim, de már sz*rom le. Körül lehet nézni hogy néznek ki kívül-belül.
2 eve
Neha felbuzdolok h na akkor keresek valakit a vege az h ismet kiabrandulok az ismerkedes nevezetu jatekbol
Majd az itamba alad akinek kell...
30N
Masfel eve szingli
Szeretnek part, de nem minden aron -ertsd: szerelmes szeretnek lenni, szeretnek kapcsolatban lenni, DE, csak azert, hogy "legyen valakim" nem keresek elkeseredetten.
Szoval, aktivan kimondottan part nem keresek, ismerkedem uj emberekkel (uj munkahelyem van, sok az uj arc) aztan vagy szerelmesek leszunk valakivel vagy nem :)
Már csak ~2,5 hónap hiányzik a 6 évhez, rá 2 hónapra töltöm a 29-et.
Eleinte rosszabbul viseltem. Ma már csak néha-néha villan be, hogy de jó lenne, és hogy de kár, hogy nekem ilyen sosem lesz, amikor boldognak tűnő párokat látok. Aztán picit jobban belegondolok, és rájövök, hogy dehogy... Egyrészt valószínűleg elenyésző azoknak a pároknak a száma, akik valóban boldogok, nem pedig csak annak látszanak. Másrészt én még azokat a dolgokat is nehezen bírnám, amik egy normális, boldog párkapcsolat velejárói, pl. rendszeres közös program, kimozdulás, sok együtt töltött idő, később együttélés, barátok, családtagok, rokonok, ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!