Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más is van így ezzel, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is van így ezzel, hogy előbb jobban meg kell ismernie a másikat, és csak utána alakul ki a szexuális vonzalom, érzelmi kötődés?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre, hogy fordítva működöm, mint az emberek többsége, ami nagyon megnehezíti a társtalálási esélyeimet. Főleg, hogy férfi vagyok és tőlem eleve azt várják, hogy szexközpontú legyek.

Ha egy nőt elviszek randizni és jól is sikerül, be is jövök neki, de nem megyek át rögtön a testiségre, akkor rögtön azon kezd aggódni, hogy biztos nem is akarok tőle semmit. Nekem idő kell, hogy akár fizikai,akár érzelmi téren kötődés alakuljon ki, ezt viszont senki nem érti meg.

Ma már annyira nyitott világban élünk, hogy mindenkit megértenek a melegektől a transzneműekig, csak legyen minél előbb szex meg minden amit el lehet képzelni. Azt viszont senki nem érti meg, hogy valakinek ehhez nincs kedve egyből, hanem idővel alakul ki.

Sok lánynak bejövök, sokkal alakult már valami, volt akivel lefeküdtem, volt akivel nem, akikkel korábban volt szex a kelleténél ,azokkal sosem élveztem annyira és utána ki is ábrándultam belőlük egyből. Minél később feküdtem le egy lánnyal, annál jobb volt és vonzalom is sokkal erősebb lett.

Rohanó világban élünk, és bárki lecserélhető, a többségnek nincs türelme ahhoz, hogy szép lassú tempóban ismerje meg a másikat, hogy érjenek a dolgok és valami sokkal erőteljesebb alakuljon ki.

2020. febr. 9. 08:00
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
26%
Demiszexualitás a neve, én is ilyen vagyok.
2020. febr. 9. 12:39
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen egyetértek veled, kérdező! Ugyanígy látom nőként, ezért sem találok normális, hozzám illő férfit mert manapság az átlag ezt a hozzáállást nem értékeli sajnos, vagyis kevesen vagyunk így vele.

26 N

2020. febr. 9. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!