Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért jönnek össze a nőügyeim,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jönnek össze a nőügyeim, ha nem nézek ki jól? Ennyire számít a belső és, hogy mit mondok?

Figyelt kérdés

Leszögezem, nem ismerkedni szeretnék, csak nem értem, hogy miért megy jobban a csajozás nekem, mint a barátaimnak, akik amúgy (objektív) jobb pasik, mint én.

Jellemzően a legtöbben csak panaszkodnak a nőkkel kapcsolatban, mondjuk én sem értek mindent, de nem is akarom megváltoztatni a nőket, olyanok amilyenek, aztán kész.

Írok néhány dolgoz, ha ezek alapján megmondanátok, mi az, ami vonzó lehet egy nőnek bennem, akkor azt megköszönném. Szeretném megérteni! :)

Higiéniára adok, tisztálkodom, ápolom magam, rendesen mosom a fogaimat, nincs szakállam, borostát azért hagyok, két-három hetente eljárok fodrászhoz és nem veszek fel szakadt ruhát, de ennyi ami a külsőmet illeti. Viszont nem vagyok kicsit sem jóképű.. :D

Más srácok sokkal divatosabban is öltözködnek nálam és persze jóképűbbek is. (nem lebecsülöm magamat, tényleg így van) Egyszerűen öltözködöm, szerintem nincs kimondott stílusom. Farmer, ing/póló, óra. Na most, amit tudok adni, az annyi, hogy őszinte vagyok, felvállalom a véleményem, nem félek konfrontálódni, nem aggódok azon, hogy bárkit is megbántok-e a véleményemmel, beszélek az érzelmeimről, néha van egy két poénom, vannak dolgok, amiket szenvedélyesen szeretek, de nem vagyok nagy extra, nem nevezném izginek az életem és nem szoktam kiszínezni a dolgokat.

Eddig két kapcsolatom volt és 8 lánnyal jöttem össze vagy időlegesen, vagy csak egy alkalomra.

A legtöbb srácnak, akik a társaságunkban vannak, pl évek óta nincs senkijük. Hozzá kell tennem, hogyha elmegyünk valahová, akkor ők úgy mennek oda, hogy most becsajoznak, nekem meg semmi tervem nincs, úgy vagyok vele, ha jön, akkor alakul. Elméletben ők sokkal határozottabbak, úgy értem én is tudom mit szeretnék, de általában türelmes vagyok és próbálom mérlegelni, hogy amit gondoltam, az a másiknak is tetszene-e, szóval ezt sokszor határozatlanságnak vélik nők, legalábbis úgy vettem észre, ugyanakkor mégis sikeresebb vagyok a barátaimnál.

Kérdés: miért?

2020. febr. 8. 20:02
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

8, ezen jót nevettem:D mármint az őszinteségen. Tetszett! :)

9, igen, ez egy jó gondolat. Tehát, akkor a nő abból válogat, aki vele szemben kezdeményezik. Szóval a nőnknél (bocs az általánosításért) de nem kell olyan extra dolog, mint ami nálunk férfiaknál jellemzően fontos, hogy azt mondjuk: ebben a lányban van valami, amivel kíváncsivá tesz, szeretném megismerni? Ez a nőknél úgy működik, hogy odajött hozzám ez a pasi, normális volt, folytathatjuk?

2020. febr. 8. 20:47
 12/23 anonim ***** válasza:

Ha nem tűnik fel nálad jobb, ha nyitott az ismerkedésre, ha nem szerelmes még mindig az exébe, ha nincs éppen rossz napja, ha a barátnői nem kavarnak be, ha nem kell hazamenni, mert hasmenése van a macskájának, stb.

Szóval azért jó, ha van valami plusz, de lényegében bentmaradásra játszol. Ha nem vagy gáz, jó az első benyomás és elég kitartó vagy működik a dolog.

2020. febr. 8. 21:09
 13/23 A kérdező kommentje:

Szóval egy nőnél, csak ilyen apró kifogások és malőrök jöhetnek szóba.

Azt hiszem, már értem is, miért ilyen bonyolult nőnek lenni :)

Viccen kívül, köszönöm!

2020. febr. 8. 21:12
 14/23 anonim ***** válasza:
55%

A) Csak te gondolod úgy, hogy a barátaid jobban néznek ki, valójában lehet pont fordított a helyzet.

B) A barátaid jobb nőkre hajtanak, ezért esnek pofára.

2020. febr. 8. 21:14
 15/23 A kérdező kommentje:
14, figyi. Konkrét szituáció: beszélgetésbe elegyedül egy lánnyal, a lány láthatóan többet néz a barátomra, gyakrabban próbálja felvenni vele a szemkontaktust, mint velem. Kedvesebben reagál az ő szavaira, inkább tőle kérdez. Aztán ha folytatjuk, akkor pár perc múlva, már inkább velem beszélget, nekem mesél, megnevettetem, ilyesmi, kapok egy két olyan tekintetet tőle, amit a barátom a beszélgetés elején még szavak nélkül is megkapott.
2020. febr. 8. 21:29
 16/23 anonim ***** válasza:
70%

Valószínűleg az, hogy elfogulatlan vagy saját magaddal és a világgal szemben, továbbá nyitottan állsz hozzá az emberekhez és általában véve a külvilághoz.

Te a nőkben az embert IS látod, ugye, kérdező?

2020. febr. 8. 21:32
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Valószínű a kisugárzás lehet.

Tobbet er egy értelmes, normalis szókinccsel rendelkező ember mint egy extrém jokepu pasi aki olyan sotet mint az éjszaka.

Nalam például ilyen téren az fontosabb hogy lehessen viccelődni vele legyen vicces

2020. febr. 8. 21:59
 18/23 A kérdező kommentje:

16, persze! Tudom, hogy nem vagyok tökéletes, tisztában vagyok a személyiségemmel és a hibáimmal, de vannak dolgok, amiken akkor sem változtatnék, ha más akarná vagy kifejezetten kérné. Utóbbit természetesen mástól is elfogadom. Szerintem mindenki legyen önmaga.

Hú, erre egy szexista és nagyon perverz választ tudok adni. Amit legbelül persze sajnálok, mert a nők is érző lények és van lelkük, de valahogy én mégiscsak "kizárólag" nőként tudok rájuk tekinteni abban az esetben, ha szexuális vonzalmat érzek az irányukba. Ne érts félre, nem érzem attól kevesebbnek, hogy nőnek tudom be, sőt, igazából többnek, vagyis, hogy pontos legyek másnak érzem őket. Mert, ott kattog a fejemben, hogy akarom, mármint kipróbálni, magam mellett tudni, megízlelni.. szóval a szex, a meghódítás, a "birtokbavétel". Utóbbit csak az együttlét idejére értsd, az életben senki felett nem szeretnék basaskodni, vagy dirigálni. A szexualitáson kívül, persze kíváncsi vagyok a nézőpontjára, magára az emberre, hogy milyen érzései vannak, mi az amin nevet, mi az amin sír. Ilyen dolgok. Talán nem erre a válaszra vártál, nem tudom. Mindenesetre, legbelül ezt érzem.

2020. febr. 8. 22:01
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Ez abszolút így van. Ha egy férfinek olyan dumája van, amivel lekenyerezi a nőket, akkor neki nincs lehetetlen, szinte bárhogy is néz ki.
2020. febr. 8. 22:08
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg jó a beszélőkéd, jól átlátsz dolgokat, tehát a stílusod jó, és olyanokat találsz ezzel be, akiknek ez elég. Szerencsés vagy.
2020. febr. 8. 22:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!