Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért vannak eltűnőfélben az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vannak eltűnőfélben az ilyen nők, mikor a legtöbb férfi ilyet akarna?

Figyelt kérdés

Azok a nők, akiket nem mérgezett meg a modert femin(nác)izmis.

Exem volt ilyen. Iszonyat vidám, kedves, édes, gyönyörű nő. Végletekig empatikus és szelíd.

Érte több olyan dolog is, amikért a legtöbb nő egész életében visongana és gyűlölné a férfiakat. De ő nem. Őt amikor nyilvánosan molesztálták a villamoson, akkor még sajnálta is az elkövetőt, mert biztos valami nagy baja van annak, aki ezt csinálja, kétségbe van esve, másképp hozzá sem érhet nőhöz. Amikor megkérdeztem, nem akarja-e feljelenteni, nem is értette a kérdést, hiszen neki semmi baja nem lett attól, hogy hozzá értek.

Amikor középsikolában jó volt matekból és informatikából, és a többi fiú röhögött, és visszaküldte a konyhába, azon csak mosolyog, mert tudja, hogy csak éretlenek voltak, és férfiasságukban fenyegetve érezték magukat.

Nem ment szavazni, mert saját maga vallotta be, hogy nagyrészt érzelmi döntéseket hozna, mert teljesen elködösíti a politikusok kinézete és kiállása.

Nem érezte sértésnek, hogy süt, főz, sokszor szándékosan szexin öltözött fel hozzá, például egy szál köténykében csinálta, közben táncikált néha. Tipikusan olyan nő, akire igaz az a mondás, hogy nem az életed teszi keménnyé, hanem a farkad.

Viszonya volt egy tanárával, de soha az életben nem kért tőle jobb jegyet, és előbb halt volna meg, mint hogy elkezdje nyomatni a me too-t.

Sok férfival volt dolga, de nem azért, mert ribi lenne, hanem jószívű, és sokaknak adott esélyt, nem válogatott úgy, mintha bevásárolna.

Elismerte a biológiai eltérésekből adódó különbségeket, és elismerést, irányítást adott a kezembe minden olyan dologban, amiben erősebb vagyok.

Az az érdekes, hogy ő az összes férfitól alanyi jogon kapja meg azt, amiért sok agresszív turbófeminista rikácsol: alanyi jogon megkapja a tiszteletet. Soha nem akarta egyetlen férfi sem "elnyomni", megalázni. Bárkivel beszélgettem erről, gondolkodás nélkül feleségül venne egy ilyen alázatosan intelligens, hatalmas szívű nőt, és bolond lenne válni.

2020. febr. 8. 12:52
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/84 anonim ***** válasza:
100%
a törvényeken belült arra értettem, hogy másnak nem árt, mielőtt valaki félreértené...
2020. febr. 8. 14:48
 62/84 anonim ***** válasza:
93%
Az hogy bárkivel osszeall, hogy szó nélkül hagyja a molesztalast, hogy a politikusokban a férfit látja (egyet se tudok mondani aki jól néz ki) mind mind azt mutatja hogy önbizalom és szeretet hiányos. Ez nem cuki hanem szomorú és elég baj. Te ezt azért nem látod mert elvakit a szerelem. Lehet valaki jó kedvű, életvidám, kedves ember úgy is hogy nem hagyja hogy más emberek eltiporjak és úgy hogy közben van tartasa. Én is házias vagyok, mindig mosolygok az emberekre, nap mint nap segítek rajtuk. De nem hagyom hogy megalázonak. A fogdosas megalázó. Nem esik ki a fakanál a kezemből és szívesen főzök a páromnak de nem hagynám hogy valaki rajtam vezesse le a feszültséget azzal hogy azt mondja huzzak vissza a konyhába. Nem azt nézem hogy néz ki az a politikus hanem a pártot egységében, kinek mi a programja. Nekem is voltak olyan parjaim akik messze nem neztek ki tökéletesen, de nem azért mert megsajnaltam őket. A kedvesség és a lábtörlő között meg kell találni az egyensúlyt. Na neki ez nem sikerült. Ismétlem azért mert súlyosan önbizalom és szeretet hiányos.
2020. febr. 8. 14:48
 63/84 anonim ***** válasza:
93%

"Nem tagadom, hogy többnyire ilyet gondolok a nőkről, de ennek jó oka van"

Mi? Hogy egy lelkiserult ostoba alak vagy?

2020. febr. 8. 14:49
 64/84 A kérdező kommentje:
Ő sem sajnálatból adott esélyt a pasiknak, hanem meglátta bennük a szépet, jót.
2020. febr. 8. 15:01
 65/84 anonim ***** válasza:
91%

ha létezik ilyen nő, akkor az csak buta és szexéhes, és jól is esik neki a zaklatás is, tehát kissé sérült is mentálisan.

A szavazást is magyarázza a butasága, nem ért hozzá, valami duma meg kell.

2020. febr. 8. 15:03
 66/84 anonim ***** válasza:
66%

Én is ilyennek tartom magamat, konzervatív vagyok, ezért úgy gondolom, hogy számomra az ideális kapcsolat úgy néz ki, hogya férfi viseli a nadrágot a kapcsolatban, én hozzá idomulok, gondoskodom róla (nem feltétlenül jelent kiszolgálást és meghunyászkodást), ő pedig cserébe jól bánik velem, tisztel. Sajnos ritka az ilyen kapcsolat, ami jól működik, mert a férfiak is hajlamosak elmenni a másik irányba, és túlságosan uralni kezdik a nőt. De akinek olyan párja van, aki tiszteli és szereti, nem akarja elnyomni, hanem értékeli, hogy ő van az erősebb pozícióba "engedve" (az én párom is iylen), az összeteheti a két kezét.

Az ilyen kapcsolatokban nemcsak a nőnek kell tenni és odafigyelni, hanem a férfinak is.

2020. febr. 8. 15:04
 67/84 anonim ***** válasza:
100%
mindenki abban látja meg a szépet, amiben szeretné. nem kötelező mindenben azt keresni.
2020. febr. 8. 15:04
 68/84 anonim ***** válasza:
92%
Pfff ez mostmár kezd fájni. Hogy én hány férfiban láttam szépet és jót azzal mind lefekszem,akkor 40km f a s z járt volna bennem.
2020. febr. 8. 15:06
 69/84 anonim ***** válasza:
88%
Ja, a nőnek van joga így viselkedni, nekem meg jogom van ezért elítélni.
2020. febr. 8. 15:09
 70/84 anonim ***** válasza:
96%
Ha valoban o az alomno, akit minden ferfi felesegul venne, emellett neki barmely ferfi megfelel, hiszen mindegyikben lat valami szepet, jot, akkor hogy lehetett olyan sok kapcsolata? Legkesobb a harmadik vagy negyedik kapcsolatnak boldog hazassaggal kellett volna vegzodnie, hiszen a ferfi szep es jo, a no meg az alomfeleseg... Megis hol siklott akkor felre ez a sok-sok kapcsolat?
2020. febr. 8. 15:11
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!