Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vannak eltűnőfélben az ilyen nők, mikor a legtöbb férfi ilyet akarna?
Azok a nők, akiket nem mérgezett meg a modert femin(nác)izmis.
Exem volt ilyen. Iszonyat vidám, kedves, édes, gyönyörű nő. Végletekig empatikus és szelíd.
Érte több olyan dolog is, amikért a legtöbb nő egész életében visongana és gyűlölné a férfiakat. De ő nem. Őt amikor nyilvánosan molesztálták a villamoson, akkor még sajnálta is az elkövetőt, mert biztos valami nagy baja van annak, aki ezt csinálja, kétségbe van esve, másképp hozzá sem érhet nőhöz. Amikor megkérdeztem, nem akarja-e feljelenteni, nem is értette a kérdést, hiszen neki semmi baja nem lett attól, hogy hozzá értek.
Amikor középsikolában jó volt matekból és informatikából, és a többi fiú röhögött, és visszaküldte a konyhába, azon csak mosolyog, mert tudja, hogy csak éretlenek voltak, és férfiasságukban fenyegetve érezték magukat.
Nem ment szavazni, mert saját maga vallotta be, hogy nagyrészt érzelmi döntéseket hozna, mert teljesen elködösíti a politikusok kinézete és kiállása.
Nem érezte sértésnek, hogy süt, főz, sokszor szándékosan szexin öltözött fel hozzá, például egy szál köténykében csinálta, közben táncikált néha. Tipikusan olyan nő, akire igaz az a mondás, hogy nem az életed teszi keménnyé, hanem a farkad.
Viszonya volt egy tanárával, de soha az életben nem kért tőle jobb jegyet, és előbb halt volna meg, mint hogy elkezdje nyomatni a me too-t.
Sok férfival volt dolga, de nem azért, mert ribi lenne, hanem jószívű, és sokaknak adott esélyt, nem válogatott úgy, mintha bevásárolna.
Elismerte a biológiai eltérésekből adódó különbségeket, és elismerést, irányítást adott a kezembe minden olyan dologban, amiben erősebb vagyok.
Az az érdekes, hogy ő az összes férfitól alanyi jogon kapja meg azt, amiért sok agresszív turbófeminista rikácsol: alanyi jogon megkapja a tiszteletet. Soha nem akarta egyetlen férfi sem "elnyomni", megalázni. Bárkivel beszélgettem erről, gondolkodás nélkül feleségül venne egy ilyen alázatosan intelligens, hatalmas szívű nőt, és bolond lenne válni.
Megtetszett neki az ápoltság????? XD
"Hmm, de jó kis mentolos lehelleted van, Béla! És milyen tiszta a hajad! Leveszel a lábamról!"
Az fogad el akárkit, akinek nincsenek igényei.
Az nem jelent fel egy zaklatót, aki nem hiszi, hogy elég fontos ő ahhoz, hogy megvédje.
Én itt egy beteg nőt látok, aki azt hiszi, nem érdemel meg jót és csak azért él, hog ymásokat boldoggá tegyen, mert saját magát semmire sem tartja. Nem a világképem keserű, hanem ő beteg. Ha te ezt nem látod meg, hanem használod, akkor pont olyan nulla ember vagy, mint midnenki, aki kihasználta az elmúlt években.
Sokmindenhez lehet empátiával fordulni, ha ő így kezelte, egészségére. De ne legyen már elvárás, hogy sajnáljam azt, aki szive szerint molesztálni akart, sőt, tette is.
Ha úgy érezte, nem tudna olyan szavazati döntést hozni, amiben teljesen magabiztos, egészségére, hogy nem szavazott, de ne az legyen az alapgondolat, hogy a nők nem képesek érzelemmentesen fontos döntéseket hozni.
Én is megkapom az alap emberi tiszteletet alanyi jogon, de ehhez nincsen köze annak, hogy én most otthon a barátomnak köténykében főzöcskézek-e, vagy máshogy töltöm az időmet.
Sem ő, sem én nem vagyunk kevésbé nők, mert máshogy élünk. Ha az exed így éli az életét és boldog, egészségére, ez még nem ok arra, hogy alap elvárás legyen.
Eddig bármilyen palival volt dolgom, az nem azért volt, mert "háziasszony" vagy jobb kifejezés híján "tradicionális" nő lettem volna, hanem azért, mert egymással hasonlóan láttuk a világot.
A nőiesség meg azt jelenti, amit az adott nő akrja, hogy jelentsen. Nem zero-sum játék a világ, és nem is kizárólagos definíciókon alapul
"Sok férfival volt dolga, de nem azért, mert ribi lenne, hanem jószívű, és sokaknak adott esélyt, nem válogatott úgy, mintha bevásárolna."
Komoly szeretet hiányra végezhető vissza ez a jelenség. Az a tipusú lány akinek megsimogatják a buksiját és szexel hálálkodik, tényleg nem ribi csupán szeretetre vágyik, mint egy kislány. Ha te erre a kislányra azt mondod, hogy nem beteg, akkor veled is komoly bajok vannak.
A fogdosasbol elég gyakran következik aztán erőszak, pláne, ha ráhagyod az illetőre.
Amúgy te miért nem vagy ilyen kis jótét lélek? Csak mert farkad van?
”Nem ment szavazni, mert saját maga vallotta be, hogy nagyrészt érzelmi döntéseket hozna, mert teljesen elködösíti a politikusok kinézete és kiállása.“ 😂😂😂 az egész egy ordas nagy kamu, de ezen hangosan röhögtem. Mi a faxom ez, de most komolyan.
Na, akkor most esti mese vége és valld be szépen, hogy az életben nem nyúltál még nőhöz. (Nem, ha a villamoson molesztálsz valakit, az nem számít annak.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!