Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknél mennyire hátrány ha nagyon régi, elavult bútorok közt lakik a férfi, valamint repedezett kicsit a fal?
Figyelt kérdés
2020. febr. 7. 08:33
1/15 anonim válasza:
Polgár Jenö mikor a mennyezet repedezett...
2/15 anonim válasza:
Nincs ilyen kategória hogy a "nők". Van aki a feneket csapdosna oromeben ha lenne lakasa, van aki a rozsadombhoz szokott. Nyilvan egy alapigenyesseg jo ha van de a kopott es tisztara senki nem mondhat semmit.
3/15 anonim válasza:
Semleges. Kivéve ha erre rávagy kattanva.
4/15 anonim válasza:
Én egy ilyen helyen megölném magam. De amíg csak ő lakik ott, ez nem az én problémám.
5/15 anonim válasza:
Ha nem velem akarja eladatni a lakását, akkor nem érdekel.
7/15 A kérdező kommentje:
6. Ez már igénytelenség? Akkor is ha igényes rend és tisztaság van a lakásban?
2020. febr. 7. 09:32
8/15 anonim válasza:
Egy rohadó bútor nem tud igényes lenni. Szuvas, jön le róla a lakk, beleivódott a retek...
9/15 anonim válasza:
Lol kerdezo mielott felháborodsz a valaszokon nezd meg neha a a valaszadok szazalekait. Tipikus h troll ffiak akik nogyulolo vagy provokatív valaszokat adnak nem tul magas szazalekkal rendelkeznek az oldalon. Ne ulj fel nekik
10/15 anonim válasza:
Jó lenne, ha nem a százalékon lovagolnál. Én a legtöbbször értékelhető választ adok, van, hogy egy igen/nem kérdésre, igennel vagy nemmel válaszolok, és lenulláznak. Szerinted ilyen alapján mennyit érnek itt a százalékok?
Kérdező: az mitől igényesség az, ha repedezett a fal, nincs kijavítva? A retro stílusú bútorok karban vannak tartva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!