Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként elvárhatom azokat a tulajdonságokat amivel rendelkezek egy nőtől?
Figyelt kérdés
Nyilván elválni elvárhatok bármit, de az a lényeg hogy úgy, hogy barátnőm legyen. Tehát például elvárható hogy a nőnek is legyen saját lakása, ha nekem van vagy hogy ugyanannyi legyen a fizetése mint nekem vagy hogy határozott magabiztos legyen mint én.2020. febr. 8. 00:32
11/12 anonim válasza:
Valaki magyarázza már el, hogy hogyan lesz saját lakása valakinek huszonévesen. Ha 18 éves korodban a nulláról indulsz önhibádon kívül, akkor miből spórolsz össze egy lakásra mondjuk 25 éves korodra? Nem az 5 évvel ezelőtti sikertörténetekre vagyok kíváncsi amikor még 8-10 millióért dobálták a lakásokat, hanem a mostanira, amikor 18-20 millió egy lakás.
12/12 anonim válasza:
Akinek nincs 30 évesen saját lakása és férfi, az életképtelen lúzer!
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!