Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként elvárhatom azokat a tulajdonságokat amivel rendelkezek egy nőtől?
Azért azt ne várd el, hogy legyen farka, mert az bizony kemény lesz...
Meg az ügy is. :D
Érdemes rugalmasnak lenni szerintem és ezt férfinek és nőnek egyaránt tanácsolom nőként. Én nem várok lakást, azonos fizetést, azonos temperamentumot (isten ments, hogy még egy ilyen karakán makacs összvér legyen velem egy légtérben). Csak motivációt, ambíciót és ezeknek a nyomait kortól és életszakasztól függően. Például egy huszonéves esetében vagy normális végzettség vagy normális állás (attól függ, hol tart), vagy normális fizetés vagy törekvések arra, hogy eljusson odáig, hogy ne fosér-hugyér legyen 8 órában, vagy saját lakás vagy megtalarítások és egyéb befektetések.
Az én korosztályomban annak van lakása, akinek a valaga alá toltak...:D értelemszerűen nem lenne logikus ezt elvárni, mert akkor azt szűrném, hogy kinek vannak gazdag szülei és nem azt, hogy kiben van kraft és ambíciók.
Milyen távlati célokra próbálsz rávilágítani?
Foglalkoztat-e az esetleges házasság gondolata akár a közeli vagy a távoli jövőben?
Elvárhatod, jogos is.
Viszont ha azzal kezded, hogy mennyi fizetést vársz el, akkor a legtöbb nő elhajt.
És mi van ha összejössz vele és közben egy rosszabbul fizető munkára vált? Kidobod vagy a kedvedért kell keressen másik munkát?
Szerintem finomíts rajta, az életkort nézve. Ha a lány öt évvel fiatalabb nálad, csak azt 'jogos' elvárni tőle, ahol te tartottál annyi idősen.
Az úgy nem fair, hogy egy 25 évestől, aki két éve dolgozik, ugyanazt elvárod, mint egy 30 évestől, aki öt évvel többet. (Az életkor persze csak egy példa, nem tudom a korodat)
Miért érződik sértetség a kérdésedből?
Most tegyük fel te megharcoltál a saját lakásodért és az autódért. Jönne egy nő aki szintén rendelkezik ezekkel, viszont ő semmit nem tett érte csupán orvos, ügyvéd stb szülők gyereke és ezt ő 18 évesen csak úgy megkapta. Mennyire zavarna? Mert sok ám az ilyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!